• Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 Svim - 1
  • Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 Svim - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSvim

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!
15144
5201854030204
1,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508 της εταιρίας Svim είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, το Svim σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
Τιμή 2,75 €

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Svim σουρωτήρι εξασφαλίζει την τέλεια διάχυση των αρωμάτων και γεύσης του τσαγιού σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας σε κάθε φλυτζάνι!
Τιμή 3,35 €

Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25

Το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό design του, το σουρωτήρι αυτό θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα πιάτα μακαρονιών με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 τώρα και απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής!
Τιμή 1,22 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No8

Το πλαστικό στραγγιστήρι No8 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά! Με την εξαιρετική του ποιότητα και λειτουργικότητα, θα μπορείτε να στραγγίζετε εύκολα και γρήγορα τα τρόφιμα σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το δικό σας τώρα!
Τιμή 1,12 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No18

Το πλαστικό στραγγιστήρι No18 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την εύκολη χρήση και την αξιοπιστία της εταιρίας, το στραγγιστήρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην παρασκευή των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα!
Τιμή 2,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με μια ευχάριστη μυρωδιά. Η φόρμουλα του είναι φιλική προς το περιβάλλον και φροντίζει τα υφάσματα, χαρίζοντάς τους μια μεταξένια αίσθηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε φρέσκα και μαλακά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,47 €

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων color 1,6lt

Το υγρό πλυντηρίου ρούχων Felce Azzurra Color έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρα και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον καθαρισμό και τη διατήρηση των χρωμάτων των ρούχων σας. Η απαλή του φόρμουλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Επιπλέον, το άρωμά του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα στα ρούχα σας. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας.

Τιμή 5,58 €

Alea ελιές καλαμών ροδέλα βάζο 180gr

Απολαύστε τη γεύση των Alea ελιών καλαμών ροδέλα σε βάζο 180gr από την εταιρία Alea. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Απολαύστε τις Alea ελιές καλαμών ροδέλα σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Μεσογείου.
Τιμή 1,99 €