• Πλαστικό στραγγιστήρι No18  - 1
  • Πλαστικό στραγγιστήρι No18  - 1

Πλαστικό στραγγιστήρι No18

Το πλαστικό στραγγιστήρι No18 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την εύκολη χρήση και την αξιοπιστία της εταιρίας, το στραγγιστήρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην παρασκευή των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα!
15153
5203238001183
2,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Svim σουρωτήρι εξασφαλίζει την τέλεια διάχυση των αρωμάτων και γεύσης του τσαγιού σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας σε κάθε φλυτζάνι!
Τιμή 3,35 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No12

Αναζητήστε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσετε φρέσκο χυμό από φρούτα και λαχανικά με το Πλαστικό στραγγιστήρι No12. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς χυμούς κάθε μέρα, γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 1,85 €

ΟΕΜ σουρωτήρι ρυζιού 1τεμ

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να παρασκευάσετε τον πιο νόστιμο και τραγανό ρύζι με τον ΟΕΜ σουρωτήρι ρυζιού 1τεμ! Με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος, θα μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με ακόμη περισσότερη γεύση και τραγανή υφή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο ρύζι κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 1,26 €

Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507

Η Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία σεφ! Με την ανθεκτική κατασκευή της και το εξαιρετικό πλέγμα, σας εξασφαλίζει την τέλεια προετοιμασία των φαγητών σας. Αποκτήστε τώρα την Svim σίτα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων cotton fresh 38μεζ 874ml

Ξεχάστε τις υπόλοιπες περιγραφές προϊόντων. Το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων cotton fresh 38μεζ 874ml θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 3,49 €

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 150gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 150gr 50 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο, μπορείτε να απολαύσετε την αποθήκευση και την προστασία των τροφίμων σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,37 €

Mars ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη 140gr

Το Mars ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη 140gr είναι η τέλεια επιλογή για μια γευστική απόλαυση που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την πλούσια γεύση σοκολάτας της Mars και την εύκολη παρασκευή του, δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από ένα ζεστό φλιτζάνι Mars ρόφημα σοκολάτας. Απολαύστε τη γεύση της παιδικής σας ηλικίας και αφήστε το Mars να σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή.

Τιμή 2,86 €