• Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509 Svim - 1
  • Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509 Svim - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSvim

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 9cm No509 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Svim σουρωτήρι εξασφαλίζει την τέλεια διάχυση των αρωμάτων και γεύσης του τσαγιού σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το τσάι σας σε κάθε φλυτζάνι!
15147
5201854020021
3,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πλαστικό στραγγιστήρι No12

Αναζητήστε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσετε φρέσκο χυμό από φρούτα και λαχανικά με το Πλαστικό στραγγιστήρι No12. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς χυμούς κάθε μέρα, γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 1,85 €

Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507

Η Svim σίτα με ανοξείδωτο πλέγμα διαμέτρου 25cm Νο507 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία σεφ! Με την ανθεκτική κατασκευή της και το εξαιρετικό πλέγμα, σας εξασφαλίζει την τέλεια προετοιμασία των φαγητών σας. Αποκτήστε τώρα την Svim σίτα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,82 €

Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25

Το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 της εταιρίας Κύκλωψ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό design του, το σουρωτήρι αυτό θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα πιο νόστιμα πιάτα μακαρονιών με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Κύκλωψ σουρωτήρι μακαρονιού Νο25 τώρα και απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής!
Τιμή 1,22 €

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508 της εταιρίας Svim είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, το Svim σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
Τιμή 2,75 €

ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 18cm 232-18

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον κωνικό ΟΕΜ σουρωτήρι 18cm 232-18! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτό το σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
Τιμή 7,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου μπισκότα διπλογεμιστά με σοκολάτα 230gr

Τα κλασικά, αυθεντικά γεμιστά μπισκότα που όλοι μεγαλώσαμε με τις γεύσεις τους! Γεμιστά μπισκότα κακάο με νοστιμότατη διπλή κρέμα κακάο.

Κανονική τιμή 1,70 € Τιμή 1,31 €
  • -0,39 €
  • -0,39 €

Hellmann's μαγιονέζα 650ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 4,27 €

Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml

Το Axion υγρό καθαριστικό για άλατα με λεμόνι 750ml της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με τη φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού και την ισχυρή του σύνθεση, το Axion υγρό καθαριστικό θα αφήσει τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε έναν καθαρισμό που διαρκεί!

Τιμή 2,35 €