• Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508 Svim - 1
  • Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508 Svim - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSvim

Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού inox με διάμετρο 7cm No508 της εταιρίας Svim είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του τσαγιού. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, το Svim σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
15146
5201854020014
2,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΟΕΜ σουρωτήρι κωνικό 18cm 232-18

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον κωνικό ΟΕΜ σουρωτήρι 18cm 232-18! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτό το σουρωτήρι θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
Τιμή 7,63 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No10

Ένα πλαστικό στραγγιστήρι τύπου No10 αναφέρεται σε ένα στραγγιστήρι που έχει σχεδιασμό και μέγεθος που αντιστοιχεί στον τύπο No10. Οι στραγγιστήριες χρησιμοποιούνται για την απόστραγγιση υγρών από τρόφιμα ή άλλες ουσίες, εξαλείφοντας το υπερfluous υγρό και διατηρώντας τα στερεά. Είναι συχνά χρήσιμα στην κουζίνα και σε διάφορες εφαρμογές στον τομέα της διατροφής και της εστίασης.

Τιμή 1,30 €

ΟΕΜ σουρωτήρι ρυζιού 1τεμ

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να παρασκευάσετε τον πιο νόστιμο και τραγανό ρύζι με τον ΟΕΜ σουρωτήρι ρυζιού 1τεμ! Με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος, θα μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με ακόμη περισσότερη γεύση και τραγανή υφή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο ρύζι κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 1,26 €

Πλαστικό στραγγιστήρι No12

Αναζητήστε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσετε φρέσκο χυμό από φρούτα και λαχανικά με το Πλαστικό στραγγιστήρι No12. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς χυμούς κάθε μέρα, γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 1,85 €

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!
Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Natura τόνος σε ηλιέλαιο 160gr

Ο τόνος σε ηλιέλαιο της Natura είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,38 €

Amstel free μπύρες κουτί 4x330ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση της Amstel free μπύρας κουτί 4x330ml από την Amstel beer. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 3,61 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 40τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 40τεμ είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, τα πανάκια Swiffer καθαρίζουν αποτελεσματικά και εύκολα όλες τις επιφάνειες, αφήνοντάς τις λαμπερές και αρωματισμένες. Αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και απογειώστε την εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,60 €

Farcom mea natura scrub προσώπου με ρόδι 200ml

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας με το Farcom mea natura scrub προσώπου με ρόδι 200ml. Αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα και απαλότητα με αυτό το φυσικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητά του. Ανακαλύψτε την ομορφιά του ροδιού στην περιποίηση του προσώπου σας και αφήστε το δέρμα σας να ανανεωθεί και να λάμψει.
Τιμή 2,85 €
Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ

Η καλύτερη απόδοση BIC στο ξύρισμα. Το BIC Flex 5 είναι το μοναδικό ξυραφάκι μίας χρήσης 5 λεπίδων, σταθμισμένο με μια σφαίρα εξισορρόπησης για εξαιρετικό έλεγχο. Πέντε κινητές λεπίδες λειτουργούν ξεχωριστά στα περιγράμματα του προσώπου σας για εξαιρετικά λεπτό ξύρισμα. Η κεφαλή του ξυραφιού περιστρέφεται σε γωνία 40 ° για να ενισχύσει περαιτέρω τον έλεγχο κατά το ξύρισμα. Περιλαμβάνει λεπίδα ακριβείας για trimming και φτάνει σε δύσκολα σημεία, όπως κάτω από τη μύτη και στα πλαϊνά, ενώ παράλληλα η καμπυλωτή, άνετη λαβή από καουτσούκ παρέχει σταθερότητα ακόμα και σε βρεγμένα χέρια.

Κανονική τιμή 7,56 € Τιμή 6,43 €
  • -1,13 €
  • -1,13 €