Σοκολάτες

Ενεργά φίλτρα

Break λευκή σοκολάτα με σταφίδες, αμύγδαλα & φουντούκια 85gr

Η λευκή σοκολάτα ΙΟΝ BREAK ΣΟΚΟΛΑΤΑ 85g με σταφίδα είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Η πλούσια γεύση της λευκής σοκολάτας συνδυάζεται με τη γλυκιά γεύση της σταφίδας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που δεν πρέπει να χάσετε. Αγοράστε τώρα την ΙΟΝ BREAK ΣΟΚΟΛΑΤΑ 85g ΛΕΥΚΗ ΣΤΑΦΙΔΑ και απολαύστε τη γεύση της!
Τιμή 1,45 €

Break σοκολάτα γάλακτος 85gr

Κλασική γεύση σοκολάτας γάλακτος που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Η μόνη τετράγωνη σοκολάτα στην Ελλάδα, η Break της ΙΟΝ, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί σαν μια από τις πιο αγαπημένες σοκολάτες όλων των ηλικιών και όλων των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από ζωντάνια, ενεργητικότητα και ανεξάντλητη διάθεση για ζωή! Σίγουρα η βελούδινη υφή της είναι ένας από τους λόγους που την αγαπάμε τόσο πολύ.

Τιμή 1,45 €

Break σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα pistachio 85gr

Η νέα γεύση Ιον break 85gr, pistachio no 1942 θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από απολαυστική γεύση και αρώματα. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση που προσφέρει αυτό το προϊόν και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία που μπορεί να σας προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ζήσετε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,16 €

Break σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα 85gr

Η Break σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας διατροφή. Η συνδυασμός της πλούσιας σοκολάτας γάλακτος με τα τραγανά ολόκληρα αμύγδαλα δημιουργεί μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Αφεθείτε στη γεύση και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα την Break σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα και απολαύστ?

Τιμή 1,45 €

Break σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 85gr

Η φυσική προσωπικότητα του φουντουκιού παρέα με τη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ δημιουργούν άλλη μια απόλαυση στο τετράγωνο! Η Break Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια κυκλοφορεί στο τετράγωνο σχήμα κατατεθέν της μάρκας, σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία και με εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 1,45 €

Break σοκολάτα με αμύγδαλα, πορτοκάλι & λεμόνι 85gr

Η λευκή σοκολάτα Break με αμύγδαλα, πορτοκάλι και λεμόνι 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε κάθε δόση από τον συνδυασμό γλυκού, ξινού και κρεμώδους, που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη νέα αγαπημένη σας λιχουδιά.
Τιμή 1,60 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Με την απαλή της υφή και την πλούσια γεύση γάλακτος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 0,95 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος daim 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε την πλούσια κρεμώδη γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα τραγανά κομματάκια Daim που θα σας κάνουν να τη λατρέψετε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr για να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,05 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή της γεύση και την πλούσια υφή, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία της Cadbury και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 4,29 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος και την τραγανή υφή των ολόκληρων φουντουκιών, αυτή η σοκολάτα θα σας κάνει να νιώσετε ευχαρίστηση με κάθε δείγμα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης με την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 120gr. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την!
Τιμή 1,90 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 45gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ! Απολαύστε την πλούσια γεύση της λείας σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των ολόκληρων φουντουκιών. Κάθε μπουκίτσα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια 45gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,95 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 110gr

Η Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 110gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος, τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με αυτή τη νόστιμη σοκολάτα Cadbury.
Τιμή 1,90 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 49gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με φρούτα και ξηρούς καρπούς 49gr είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιές στιγμές γεύσης. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Απολαύστε την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν!
Τιμή 0,95 €

Crunch λευκή σοκολάτα με κόκκους δημητριακών 100gr

Λευκή σοκολάτα με τραγανούς κόκκους δημητριακών.

Η χαρακτηριστική γεύση της CRUNCH προέρχεται από το μοναδικό συνδυασμό πλούσιας σοκολάτας και τραγανών δημητριακών.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Τιμή 1,45 €

Crunch σοκολάτα γάλακτος με κόκκους δημητριακών 100gr

CRUNCH® σοκολάτα γάλακτος με τραγανούς κόκκους δημητριακών. Η χαρακτηριστική γεύση της προέρχεται από το μοναδικό συνδυασμό πλούσιας σοκολάτας και τραγανών δημητριακών.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Τιμή 1,45 €

Crunch σοκολάτα υγείας dark 100gr

Η σοκολάτα Crunch υγείας Dark 100gr της Nestle είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή σοκολατένια απόλαυση με λιγότερα λιπαρά και περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Απολαύστε τη γεύση της σοκολάτας χωρίς ενοχές και απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής σοκολάτας.
Τιμή 1,45 €

Delightful σοκολατάκια διάφορα 180gr

Τα Delightful σοκολατάκια είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσεις μια γευστική απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την απαλή υφή, τα Delightful σοκολατάκια θα σε κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Απόλαυσε την ποικιλία γεύσεων σε κάθε μπουκιά και ανακάλυψε τον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης με τα Delightful σοκολατάκια 180gr.
Τιμή 3,17 €

Delightful σοκολατάκια διάφορα 400gr

Τα Delightful σοκολατάκια είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλύκα της ευχαρίστησης. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την απαλή υφή, τα Delightful σοκολατάκια θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε μια θάλασσα γλυκιάς απόλαυσης. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γεύση που ξεχωρίζει.
Τιμή 5,17 €

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Fineti dips στικς με πραλίνα φουντουκιού 45gr και δώρο

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των Fineti dips στικς με πραλίνα φουντουκιού 45gr και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε και το δώρο από την εταιρία Fineti. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα!
Τιμή 1,51 €

Kinder bueno 107,5gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 2,94 €

Kinder bueno 30x43gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Kinder bueno με τη μοναδική γεύση του! Με 30x43gr συσκευασία, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την απαλή γεύση της κρεμώδους γέμισης και την τραγανή υφή του σοκολατένιου κελύφους. Απολαύστε το σε κάθε διάθεση και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 23,03 €

Kinder bueno 43gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 0,72 €

Kinder bueno 5x43gr

Το Kinder Bueno 5x43gr είναι η τέλεια λύση για εσάς που αναζητάτε γλυκό και τραγανό σνακ για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική γεύση της καστανής κρέμας και της νουγκάτας, το Kinder Bueno θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση του Kinder Bueno και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις.
Τιμή 5,23 €

Kinder bueno white γκοφρέτα με λευκή σοκολάτα 39gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με λευκή σοκολάτα. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 0,72 €

Kinder bueno γκοφρέτα mini 108gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 3,36 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 10x39gr

Η Kinder Delice γαλακτοφέτα 10x39gr είναι ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή γεύση της γαλακτοφέτας και το αφράτο της υφάκι, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αφήστε το Kinder Delice να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 6,01 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 39gr

Η Kinder delice γαλακτοφέτα 39gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στη γεύση της γαλακτοκομικής φέτας. Με τη μοναδική συνδυασμό γεύσεων και την τραγανή υφή του, το Kinder delice θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν επιδόρπιο μετά το γεύμα ή ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,72 €

Kinder έκπληξη joy 3x20gr

Η Kinder έκπληξη joy 3x20gr είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους! Με μια μοναδική συνδυαστική γεύση σοκολάτας και κρέμας, το Kinder Joy θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε τη χαρά της ανακάλυψης με το Kinder έκπληξη joy 3x20gr!
Τιμή 4,45 €

Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr

Το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γλύκας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Με τη μοναδική συνδυαστική γεύση της Kinder, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το υπέροχο σοκολατένιο αυγό και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα του. Αγοράστε τώρα το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 4,52 €

Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr

Η Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής γλύκας. Κάθε δαχτυλίδι περιέχει λεπτή σοκολάτα με γεμάτη γεύση γάλακτος και μια απαλή, κρεμώδη εσωτερική γέμιση. Με την Kinder σοκολάτα, η ευχαρίστηση γίνεται γλυκιά και αξέχαστη.
Τιμή 3,63 €

Kit Kat γκοφρέτα 4 finger 41gr

Ράβδος γκοφρέτας επικαλυμμένη με σοκολάτα γάλακτος (68,2%).

4 λαχταριστά fingers τραγανής γκοφρέτας, επικαλυμμένα με απαλή σοκολάτα γάλακτος.

Μόνο από ποιοτικούς κόκκους κακάο από πιστοποιημένες 100% αειφόρες πηγές.

Τιμή 0,95 €

Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr

Η Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr της εταιρίας Kit Kat είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν το σοκολατένιο γεύση. Με τη μοναδική της συνταγή και την τραγανή υφή, σας υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr!
Τιμή 0,82 €

Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr

Η Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr είναι ένα από τα πιο γευστικά γλυκά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η λευκή σοκολάτα συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την κάθε μέρα ως ένα γλυκό διάλειμμα ή μοιραστείτε τη με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα τη Kit Kat γκοφρέτα white 41,5gr και απολαύστε τη γεύση της!
Τιμή 0,95 €

Lacta cakes choco bomb 175gr

Το Lacta cakes choco bomb 175gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Με την πλούσια σοκολάτα και τον αφράτο υφάκι, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απόλαυση. Αποκτήστε το Lacta cakes choco bomb 175gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,09 €

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €

Lacta κέικ brownie 150gr

Το Lacta κέικ brownie 150gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας και την τέλεια υφή του, αυτό το κέικ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στον παράδεισο. Αποκτήστε το Lacta κέικ brownie 150gr σήμερα και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

Lacta σοκολάτα big time oreo 320gr

Η Lacta σοκολάτα big time oreo 320gr είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις της σοκολάτας και των μπισκότων. Με το μοναδικό συνδυασμό γεύσης της γεμάτης γάλακτος σοκολάτας Lacta και των αγαπημένων μπισκότων Oreo, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή και αφεθείτε σε μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία που θα σας κάνει να το αποκτήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,92 €

Lacta σοκολάτα big time peanut caramel 276gr

Η Lacta σοκολάτα big time peanut caramel 276gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία που θα τους κάνει να ξεχάσουν τα πάντα γύρω τους. Η συνδυασμένη γεύση φουντουκιού, καραμέλας και σοκολάτας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική σοκολάτα να πάει χαμένη. Αγοράστε τώρα τη Lacta big time peanut caramel και αφεθείτε στη γεύση!
Τιμή 2,92 €

Lacta σοκολάτα oreo με φράουλα 105gr

Η Lacta σοκολάτα oreo με φράουλα 105gr είναι μια απολαυστική συνδυαστική γεύση που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την τέλεια ισορροπία γεύσεων ανάμεσα στο γλυκό της σοκολάτας, την τραγανή υφή του οreo και τη φρεσκάδα της φράουλας, αυτή η σοκολάτα θα σας κάνει να θέλετε να την απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική γεύση και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,54 €

Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr

Η απόλαυση της τριπλής σοκολάτας στη Lacta σοκολάτα 90gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αφεθείτε στην απαλή, κρεμώδη υφή της σοκολάτας και απολαύστε κάθε μπουκιά, γεμάτη γεύση και ευχαρίστηση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τώρα τη Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,54 €

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που αναζητούν ένα υγιεινό γλυκό. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, απολαμβάνετε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας.
Τιμή 3,76 €

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με τσίλι 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με τσίλι 100gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Η συνδυασμένη γεύση της σκούρας σοκολάτας με το τσίλι θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκλεπτυσμένο προϊόν και να απολαύσετε την απόλυτη απόλαυση της σοκολάτας Lindt Excellence.
Τιμή 3,80 €

Lindt lindor σοκολατάκια 200gr

Τα Lindt Lindor σοκολατάκια 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την πολυτέλεια της Lindt με τα Lindor σοκολατάκια 200gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.
Τιμή 9,00 €

Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr

Η Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr της εταιρίας Lindt είναι μια από τις πιο απολαυστικές σοκολάτες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με την πλούσια, κρεμώδη υφή της και τη γεμάτη γεύση γάλακτος, δεν μπορείτε παρά να τη δοκιμάσετε και να την λατρέψετε. Κάθε δείγμα από αυτή τη σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε σήμερα τη Lindt σοκολάτα γάλακτος 100gr και απολαύστε την κάθε σ
Τιμή 3,20 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 125gr

Πολύχρωμα, τραγανά κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος (68%). Αποτελούν ιδανικό snack, τέλειο κέρασμα και έναν πολύ καλό συνδυασμό για να προσθέσετε γεύση και χρώμα στα γλυκά σας.

Τιμή 2,97 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού