• Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr
  • Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr
  • Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr
  • Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLacta

Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή και γίνεται το σύμβολο της αληθινής αγάπης!

11078
5201057011383
0,85 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2199kJ/ 526kcal
Λιπαρά 28g
εκ των οποίων κορεσμένα 17g
Υδατάνθρακες 58g
εκ των οποίων σάκχαρα 58g
εκ των οποίων πολυόλες -
Εδώδιμες Ίνες 1g
Πρωτεΐνες 9g
Αλάτι 0,43g
Συστατικά
Ζάχαρη, Αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, Βούτυρο Κακάο, Κακαόμαζα, Βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), Άρωμα (Βανιλίνη). Μπορει να περιεχει ΦΙΣΤΙΚΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΣΙΤΑΡΙ. Στερεά Κακάο 25% Τουλάχιστον.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Mondelez Ελλάς Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, ΤΚ 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής, Tηλ.: 210 288 9000, Γραμμή καταναλωτή: 800 11 81111 (χωρίς χρέωση).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Milka σοκολάτα λευκή 100gr

Η Milka λευκή σοκολάτα 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε έναν παγωμένο ποταμό γάλακτος. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Αφεθείτε στη γοητεία της Milka λευκής σοκολάτας και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,09 €

Kinder έκπληξη joy 3x20gr

Η Kinder έκπληξη joy 3x20gr είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους! Με μια μοναδική συνδυαστική γεύση σοκολάτας και κρέμας, το Kinder Joy θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε τη χαρά της ανακάλυψης με το Kinder έκπληξη joy 3x20gr!
Τιμή 4,45 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, γεμιστή με κρέμα cappuccino για μια ακαταμάχητα γλυκιά απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Για πρώτη φορά, σε μία πλούσια μπουκιά, δύο κόσμοι απόλαυσης γίνονται ένας!

Τιμή 1,66 €

Fineti dips στικς με πραλίνα φουντουκιού 45gr και δώρο

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των Fineti dips στικς με πραλίνα φουντουκιού 45gr και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε και το δώρο από την εταιρία Fineti. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα!
Τιμή 1,51 €

ΙΟΝ σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια 200gr

Η ΊON δημιουργεί άλλη μια λαχταριστή πλάκα σοκολάτας, κάνοντας τον πιο απλό και συνάμα έναν από τους πιο γευστικούς συνδυασμούς... φουντούκια βυθισμένα σε ποιοτική σοκολάτα γάλακτος. Η Ίον γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια έρχεται να σας κρατήσει συντροφιά κάθε στιγμή της ημέρας, οπουδήποτε μπορείτε να την απολαύσετε.

Τιμή 4,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Felce azzurra αφρόλουτρο φρεσκάδα 650ml

Αναζωογονηθείτε με το FELCE AZZURRA Αφρόλουτρο "Fresco". Αυτό το αφρόλουτρο προσφέρει μια τονωτική και φρέσκια εμπειρία μπάνιου, δίνοντας μια δροσερή αίσθηση και ένα άρωμα που αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Τιμή 2,77 €

Libresse σερβιετάκια normal plus multi 64τεμ

Τα Libresse σερβιετάκια normal plus multi 64τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με την απαλή υφή τους και την απορροφητικότητά τους, τα Libresse σερβιετάκια προσφέρουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησης!
Τιμή 2,56 €

Bref μπλοκ WC power active hawaii 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €