• Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
  • Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKinder

Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr

Το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γλύκας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Με τη μοναδική συνδυαστική γεύση της Kinder, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το υπέροχο σοκολατένιο αυγό και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα του. Αγοράστε τώρα το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

20729
4008400240329
4,52 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Derby μπάρα με φουντούκια 20x38gr

Η Derby 20x38gr φουντούκι είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με τη μοναδική του υφή και γεύση, σίγουρα θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 13,25 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark με super fruits 90gr

Ρόδι, μύρτιλο και φραγκοστάφυλο συνδυάζονται μοναδικά με κακάο εξαιρετικής ποιότητας, σε μια εκρηκτική γεύση που συναρπάζει και σε γεμίζει ενέργεια, κάθε στιγμή. Μια superfood Dark εμπειρία, κατάλληλη για τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας.

Τιμή 2,17 €

Lacta σοκολάτα oreo με φράουλα 105gr

Η Lacta σοκολάτα oreo με φράουλα 105gr είναι μια απολαυστική συνδυαστική γεύση που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την τέλεια ισορροπία γεύσεων ανάμεσα στο γλυκό της σοκολάτας, την τραγανή υφή του οreo και τη φρεσκάδα της φράουλας, αυτή η σοκολάτα θα σας κάνει να θέλετε να την απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική γεύση και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,98 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 39gr

Η Kinder delice γαλακτοφέτα 39gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στη γεύση της γαλακτοκομικής φέτας. Με τη μοναδική συνδυασμό γεύσεων και την τραγανή υφή του, το Kinder delice θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν επιδόρπιο μετά το γεύμα ή ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €

Bona Vita corn flakes 375gr

Τα "Bona Vita corn flakes 375γρ" είναι ένα δημοφιλές προϊόν δημηλίου δημητριακού. Τα corn flakes είναι λεπτές φλούδες από αλεσμένο καλαμπόκι, που συνήθως ψήνονται για να γίνουν τραγανά και να χρησιμοποιούνται ως πρωινό δημητριακό με γάλα.

Τιμή 2,09 €

Hell ενεργειακό ποτό strong watermelon 250ml

Υψηλής ποιότητας συστατικά

32mg/100ml περιεκτικότητα σε καφεΐνη

Πλούσιο σε βιταμίνες Β

Άμεσο “kick”

Χωρίς συντηρητικά

Με υπέροχη καλοκαιρινή γεύση καρπούζι

Τιμή 0,61 €

Zewa deluxe χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 3φυλλα 90 φύλλα

Οι τρεις στρώσεις των απόλυτα απαλών και ανθεκτικών χαρτομάντιλων κάνουν τα Zewa Deluxe την ιδανική επιλογή δύο σε ένα για καθαρισμό της μύτης και αφαίρεση του μακιγιάζ. Σε συσκευασίες διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων.

Τιμή 2,27 €

Frut up αναψυκτικό cola 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό Cola σε συσκευασία 330ml είναι μια επιλογή που συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της cola με τη δροσιά ενός αναψυκτικού. Αυτή η μικρή συσκευασία είναι ιδανική για μια ανάλαφρη απόλαυση, είτε είστε σπίτι, στη δουλειά ή κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Τιμή 0,39 €