• Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr
  • Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLacta

Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr

Η σοκολάτα γάλακτος της Lacta είναι μια αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Ελλάδα. Με γεύση γάλακτος και μεγάλα κομμάτια σοκολάτας, αυτή η σοκολάτα δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 110gr είναι ιδανική για να την απολαμβάνετε μόνοι σας ή να τη μοιράζεστε με φίλους και οικογένεια.
36856
7622300679637
1,98 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2199kJ/526kcal
Λιπαρά 28g
εκ των οποίων κορεσμένα 17g
Υδατάνθρακες 58g
εκ των οποίων σάκχαρα 58g
εκ των οποίων πολυόλες -
Εδώδιμες Ίνες 1g
Πρωτεΐνες 9g
Αλάτι 0,43g
Συστατικά
Ζάχαρη, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, βούτυρο κακάο, κακαόμαζα, βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ ), άρωμα (βανιλίνη).
Στερεά κακάο 25% τουλάχιστον.
Μπορεί να περιέχει ΦΙΣΤΙΚΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΣΙΤΑΡΙ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
MONDELEZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21,144 51 Μεταμόρφωση, Αττικής - Tηλ.: 210 288 9000, Γραμμή καταναλωτή: 800 11 81111 (χωρίς χρέωση).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lacta σοκολάτα γάλακτος 200gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή και γίνεται το σύμβολο της αληθινής αγάπης!

Τιμή 3,22 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, γεμιστή με κρέμα cappuccino για μια ακαταμάχητα γλυκιά απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Για πρώτη φορά, σε μία πλούσια μπουκιά, δύο κόσμοι απόλαυσης γίνονται ένας!

Τιμή 1,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος μουστάρδα απαλή χωρίς γλουτένη 500gr

Η μουστάρδα Κύκνος είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απαλή γεύση χωρίς γλουτένη. Με την πλούσια γεύση της και την υψηλή ποιότητά της, η μουστάρδα Κύκνος θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη δοκιμή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 4,63 €

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN (2x10τεμ.)

Η LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την τεχνολογία Ultra Thin, η σερβιέτα προσφέρει εξαιρετική προστασία και αίσθηση ελαφρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 2x10 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη προστασία που σας αξίζει!
Τιμή 1,95 €

Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας 2x255gr

Το Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας 2x210gr της εταιρίας Foxy είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, το Foxy asso ultra θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα πιο εύκολες και γρήγορες. Μην αφήνετε να σας τελειώσει ποτέ, αποκτήστε το Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας τώρα και απολαύστε τη διαφορά!
Τιμή 2,56 €

Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr

Η Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική γεύση της Κρήτης. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντικότητα των κρητικών προϊόντων μας και ανακαλύψτε τη μαγεία της ελληνικής γαστρονομίας. Αποκτήστε τα Κρητική γη σκιουφιχτά κρητικά 500gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,35 €