• Duplo σοκολάτα με φουντούκι 48x26gr
  • Duplo σοκολάτα με φουντούκι 48x26gr

Duplo σοκολάτα με φουντούκι 48x26gr

50267
80052357
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr

Καραμέλες γεμιστές με σοκολάτα γάλακτος (65%). Καθένα από τα 8 χρώματά των Smarties® προέρχονται μόνο από φυσικά εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών – χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνητά χρώματα και αρώματα, ή συντηρητικά.

Η νέα χάρτινη συσκευασία των Smarties® προέρχεται από βιώσιμες πηγές και κατασκευάζεται από επικαλυμμένο χαρτί, ετικέτες χαρτιού ή χαρτόνι.

Τιμή 0,73 €

Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr

Η Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής γλύκας. Κάθε δαχτυλίδι περιέχει λεπτή σοκολάτα με γεμάτη γεύση γάλακτος και μια απαλή, κρεμώδη εσωτερική γέμιση. Με την Kinder σοκολάτα, η ευχαρίστηση γίνεται γλυκιά και αξέχαστη.
Τιμή 3,63 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 70gr

Η σοκολάτα γάλακτος 70gr της εταιρίας Ιον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γεύσης. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γλυκιάς απόλαυσης.
Τιμή 1,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express καλαμποκάκια μικρά 330gr

Τραγανές κορφές καλαμποκιού για ασιατικές συνταγές και όχι μόνο! Εύγευστες και θρεπτικές, δίνουν σε κάθε συνταγή μια τραγανή και ζωηρή νότα. Είναι υπέροχα για να τα απολαύσετε ολόκληρα, κομμένα στη μέση ή ψιλοκομμένα σε ασιατικές συνταγές, σε stir fry, σε σαλάτες ακόμη και σε σάντουιτς ή κρέπες! Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Τιμή 3,21 €

Agrino ρύζι parboiled bella για σπυρωτό πιλάφι 500gr

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 2,69 €

Croco crackers με πίτσα 400gr

Αλμυρά σνακ με γεύση πίτσα της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 1,71 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,71 €