Πεντάλ - Πιγκάλ - Καπάκια WC

Ενεργά φίλτρα

Cisne αποφρακτήρας τρόμπα

Ο Cisne αποφρακτήρας τρόμπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετεύσεων. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Cisne, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Cisne αποφρακτήρα τρόμπα για το σπίτι σας και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,09 €

Elif plastik πιγκάλ μπάνιου τιρκουάζ με δαντέλα

Η πιγκάλ Elif plastik μπάνιου σε τιρκουάζ χρώμα με δαντέλα είναι η τέλεια προσθήκη στο μπάνιο σας. Με μοντέρνο design και προσεγμένα υλικά, θα σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στιλ και πρακτικότητα.
Τιμή 3,11 €

Estia μεταλλικό καλάθι πεντάλ μπάνιου σε μαύρο ματ χρώμα 5lt

Το μοντέρνο μαύρο ματ καλάθι πεντάλ μπάνιου 5lt της Estia θα δώσει έναν υψηλής ποιότητας αέρα στο μπάνιο σας. Με ανθεκτικό μεταλλικό σχεδιασμό και λειτουργικό πεντάλ, είναι ο τέλειος συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 14,98 €

Sidirela καπάκι τουαλέτας duroplast λευκό

Αναβαθμίστε το μπάνιό σας με το Sidirela καπάκι τουαλέτας duroplast σε λευκό χρώμα. Με ανθεκτικότητα και αισθητική που ξεχωρίζει, αυτό το καπάκι τουαλέτας θα δώσει μια φρέσκια αίσθηση στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το Sidirela καπάκι τουαλέτας duroplast τώρα και ανανεώστε το μπάνιό σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 15,90 €

Sterk πιγκάλ τουλαέτας απλό 37x12cm

Το Sterk πιγκάλ τουαλέτας απλό 37x12cm της εταιρίας Sterk είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας δώσει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Sterk πιγκάλ τουαλέτας!
Τιμή 1,84 €

Tns καπάκι τουλέτας

Το Tns καπάκι τουαλέτας της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα δώσει μια άλλη διάσταση στον χώρο σας. Επιπλέον, η εύκολη τοποθέτηση και η αντοχή του στη χρήση, το καθιστούν μια αναγκαία αγορά για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το Tns καπάκι τουαλέτας τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 6,05 €

Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi

Το Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και στυλάτο προϊόν που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης του, το Tns πεντάλ θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας στον χώρο εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 14,42 €

Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας σκέτη

Η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα στο μπάνιο σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και προσεγμένο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό αξεσουάρ!
Τιμή 0,91 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 είναι ο τέλειος σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην ποιότητα και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,25 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα. Ιδανικό για κάθε μπάνιο, το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας θα σας παρέχει άνεση και λειτουργικότητα καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 6,30 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20 είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας στο μπάνιο. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά του, το Κύκλωψ πιγάλ θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,30 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25 είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25 τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 2,58 €

Κυκλώψ πιγκάλ τουαλέτας ματ γκρι

Το Κυκλώψ πιγκάλ τουαλέτας ματ γκρι της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει το μπάνιο σας με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα του υλικού του δείχνουν ότι πρόκειται για ένα προϊόν που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Με το Κυκλώψ πιγκάλ τουαλέτας ματ γκρι, θα αισθανθείτε υπερήφανοι για το μπάνιο σας και θα εντυπωσιάσετε κάθε επισκέπτη που θα το χρησιμοποιήσει.
Τιμή 3,74 €

Κύκλωψ τάπα νεροχύτη με αλυσίδα

Η τάπα νεροχύτη Κύκλωψ με αλυσίδα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την αξιόπιστη ποιότητά της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο νεροχύτη σας. Η εύκολη τοποθέτηση και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα την τάπα νεροχύτη Κύκλωψ και αναβαθμίστε το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 1,45 €

Κύκλωψ τάπα σιφωνιού 15Φ από λάστιχο

Η τάπα σιφωνιού Κύκλωψ 15Φ από λάστιχο είναι η τέλεια λύση για το μπάνιο σας. Με την απίστευτη ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Κύκλωψ, αυτή η τάπα σιφωνιού θα σας παρέχει αδιάβροχη προστασία και ασφάλεια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει!
Τιμή 1,64 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού