• Cisne αποφρακτήρας τρόμπα Cisne - 1
  • Cisne αποφρακτήρας τρόμπα Cisne - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne αποφρακτήρας τρόμπα

Ο Cisne αποφρακτήρας τρόμπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετεύσεων. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Cisne, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Cisne αποφρακτήρα τρόμπα για το σπίτι σας και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα!
17382
8410347445464
2,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20 είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας στο μπάνιο. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά του, το Κύκλωψ πιγάλ θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,30 €

Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi

Το Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και στυλάτο προϊόν που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης του, το Tns πεντάλ θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας στον χώρο εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 14,42 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεπέραστο προϊόν!
Τιμή 4,00 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25 είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο25 τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 2,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €

Le mon φυσικός χυμός μοσχολέμονου 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Le Mon φυσικού χυμού μοσχολέμονου 250ml. Ένα απολαυστικό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά που θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει ενέργεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του φρέσκου μοσχολέμονου σε κάθε γουλιά.
Τιμή 1,23 €

Berill καθαριστικό γαλάκτωμα για κεραμικές εστίες 250ml

Το Berill καθαριστικό γαλακτώματος 250ml για κεραμικές εστίες είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τις εστίες σας καθαρές και λαμπερές. Η ισχυρή του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιφάνεια από την καταστροφική δράση του χρόνου. Αποκτήστε το Berill καθαριστικό γαλακτώματος 250ml σήμερα και απολαύστε καθαρές εστίες κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,63 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό πράσινο 1250ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Endless, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Τιμή 1,29 €