• Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 είναι ο τέλειος σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην ποιότητα και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
17449
5202707000498
7,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elif plastik πιγκάλ μπάνιου τιρκουάζ με δαντέλα

Η πιγκάλ Elif plastik μπάνιου σε τιρκουάζ χρώμα με δαντέλα είναι η τέλεια προσθήκη στο μπάνιο σας. Με μοντέρνο design και προσεγμένα υλικά, θα σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στιλ και πρακτικότητα.
Τιμή 3,11 €

Cisne αποφρακτήρας τρόμπα

Ο Cisne αποφρακτήρας τρόμπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετεύσεων. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Cisne, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Cisne αποφρακτήρα τρόμπα για το σπίτι σας και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,09 €

Sterk πιγκάλ τουλαέτας απλό 37x12cm

Το Sterk πιγκάλ τουαλέτας απλό 37x12cm της εταιρίας Sterk είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας δώσει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Sterk πιγκάλ τουαλέτας!
Τιμή 1,84 €

Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας σκέτη

Η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα στο μπάνιο σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και προσεγμένο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό αξεσουάρ!
Τιμή 0,91 €

Κύκλωψ τάπα νεροχύτη με αλυσίδα

Η τάπα νεροχύτη Κύκλωψ με αλυσίδα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την αξιόπιστη ποιότητά της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο νεροχύτη σας. Η εύκολη τοποθέτηση και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα την τάπα νεροχύτη Κύκλωψ και αναβαθμίστε το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Hell καφές double espresso 250ml

Η Hell energy coffee double espresso 250ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν ένα δυνατό χτύπημα γεύσης και ενέργειας. Με την εκρηκτική του γεύση και την υψηλή περιεκτικότητα καφεΐνης, το Hell energy coffee double espresso 250ml θα σας δώσει την απαραίτητη ανανέωση και δύναμη που χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας. Απολαύστε το παγωμένο ή σκέτο, και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,02 €

Εταζέρα με 3 ράφια ίσια πλαστική

Μια εταζέρα με 3 ίσια πλαστικά ράφια είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Οι πλαστικές εταζέρες είναι συνήθως ελαφριές, ανθεκτικές και εύκολες στη συναρμολόγηση, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες χρήσεις.

Τιμή 4,82 €

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Ζαγορι ανθρακούχο νερο 0,5lt go green 4 pack

Ζαγοριανό ανθρακούχο νερό 0,5lt go green 4 pack - Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αγνότητα του Ζαγοριανού ανθρακούχου νερού σε πρακτική συσκευασία 4 πακέτων. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας, αυτό το νερό είναι η ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν τη φύση και την υγεία τους. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αναζωογονητική γεύση του Ζαγοριανού ανθρακούχου νερού οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
Τιμή 1,14 €