• Et Plast πιγκάλ τετράγωνο
  • Et Plast πιγκάλ τετράγωνο
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et Plast πιγκάλ τετράγωνο

Το Et Plast πιγκάλ τετράγωνο σε γκρι χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη για τον χώρο σας. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας προσφέρει λύση στην αποθήκευση των αντικειμένων σας με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
17402
5201856060964
4,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 είναι ο τέλειος σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην ποιότητα και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,25 €

Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi

Το Tns πεντάλ με πιγκαλ πλαστικό λευκό 528/whi είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό και στυλάτο προϊόν που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης του, το Tns πεντάλ θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας στον χώρο εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 14,42 €

Estia πιγκάλ τετράγωνο σε ματ μαύρο χρώμα

Το Estia πιγκάλ τετράγωνο σε ματ μαύρο χρώμα της εταιρίας Estia είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Με τις καθαρές γραμμές του και το ματ μαύρο χρώμα του, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Estia πιγκάλ τετράγωνο και δημιουργήστε μια πιο σύγχρονη αισθητική στον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ και την πολυτέλεια στο σπίτ?
Τιμή 7,54 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20 είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας στο μπάνιο. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά του, το Κύκλωψ πιγάλ θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων fresh 210gr

Το Lenor Unstoppables είναι το απόλυτο άρωμα για τα ρούχα σας. Με τη φρεσκάδα του, θα νιώσετε ότι η μυρωδιά των ρούχων σας διαρκεί για μέρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Lenor Unstoppables.
Τιμή 4,87 €

Τσατσάκης παξιμάδια με ελαιόλαδο κυθήρων 400gr

Διπλοφουρνιστά με ελαιόλαδο και υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή θρυμματισμένα στις σαλάτες και τις σούπες ή συνδυάστε τα ιδανικά σαν ένα ελαφρύ βραδινό με τυριά ή λαχανικά.

Τιμή 2,64 €

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,05 €