• Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20 Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20 Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο20 είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας στο μπάνιο. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά του, το Κύκλωψ πιγάλ θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
17462
5202707000610
2,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk πιγκάλ τουλαέτας απλό 37x12cm

Το Sterk πιγκάλ τουαλέτας απλό 37x12cm της εταιρίας Sterk είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας δώσει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Sterk πιγκάλ τουαλέτας!
Τιμή 1,84 €

Κύκλωψ πιγάλ κλειστό τουαλέτας Νο35

Η Κύκλωψ πιγάλ κλειστό τουαλέτας Νο35 είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει άνεση και αισθητική στο χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 3,74 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας τετράγωνο 7lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα. Ιδανικό για κάθε μπάνιο, το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας θα σας παρέχει άνεση και λειτουργικότητα καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 6,30 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεπέραστο προϊόν!
Τιμή 4,00 €

Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας σκέτη

Η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα στο μπάνιο σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και προσεγμένο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό αξεσουάρ!
Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 70gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,84 €

Nivea roll-on dry comfort 2x50ml

Το αποσμητικό Nivea Dry Comfort Plus σας δίνει εξαιρετική προστασία από τον ιδρώτα για στεγνή αίσθηση περιποίησης και 48 ώρες προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Τιμή 4,98 €

Osram λάμπα led E14 5,5W 2700k

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μικρό χώρο, περίπου 4 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 33 μέχρι 41 watt ή μια αλογόνου από 20 μέχρι 24 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Τιμή 1,51 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 20m x29cm

Η διαφανής μεμβράνη Alufix διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και προστατευμένα από την υγρασία και τον αέρα. Με διαστάσεις 20m x 29cm, αυτή η μεμβράνη προσφέρει εξαιρετική προστασία και ευελιξία στη χρήση της. Αποκτήστε την Alufix τώρα και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας!

Τιμή 0,80 €

Arion food χυμός νέκταρ με 3 φρούτα 1lt

Απολαύστε τον απίστευτα γευστικό χυμό νέκταρ με 3 φρούτα 1lt από την Arion food και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Με φρέσκα φρούτα και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτός ο χυμός θα σας απογειώσει με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,01 €