• Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
17461
5202707013849
5,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk πιγκάλ τουλαέτας απλό 37x12cm

Το Sterk πιγκάλ τουαλέτας απλό 37x12cm της εταιρίας Sterk είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας δώσει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Sterk πιγκάλ τουαλέτας!
Τιμή 1,84 €

Elif plastik πιγκάλ μπάνιου τιρκουάζ με δαντέλα

Η πιγκάλ Elif plastik μπάνιου σε τιρκουάζ χρώμα με δαντέλα είναι η τέλεια προσθήκη στο μπάνιο σας. Με μοντέρνο design και προσεγμένα υλικά, θα σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στιλ και πρακτικότητα.
Τιμή 3,11 €

Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559

Το Κύκλωψ πεντάλ τουαλέτας στρόγγυλο 10lt No559 είναι ο τέλειος σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην ποιότητα και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,25 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30

Η Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε την Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας Νο30 τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεπέραστο προϊόν!
Τιμή 4,00 €

Κύκλωψ τάπα νεροχύτη με αλυσίδα

Η τάπα νεροχύτη Κύκλωψ με αλυσίδα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την αξιόπιστη ποιότητά της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο νεροχύτη σας. Η εύκολη τοποθέτηση και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα την τάπα νεροχύτη Κύκλωψ και αναβαθμίστε το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Duck deep action gel με πεύκο 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Malizia αφρόλουτρο cocco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 240ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 95ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,01 €

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 24x70τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, είναι υποαλλεργικά και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια. Με το μέγεθος 24x70τεμ, προσφέρουν μακράς διαρκείας απορροφητικότητα και απαλότητα. Αποκτήστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 22,05 €
  • Πακέτο

Air Wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,18 €