• Νέο
  • Fundiez pop corn σοκολάτα 70gr
  • Fundiez pop corn σοκολάτα 70gr

Fundiez pop corn σοκολάτα 70gr

51167
8710998454786
1,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pringles Pizza 165gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα PRINGLES ΤΣΙΠΣ στη γεύση PIZZA! Με τον τέλειο συνδυασμό από την τραγανή υφή των τσίπς και τον απολαυστικό γευστικό πλούτο της πίτσας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε αγαπημένο πιτσαρία! Αφεθείτε στη γεύση και απολαύστε την κάθε μοναδική μπουκιά. Αγοράστε τώρα τα PRINGLES ΤΣΙΠΣ σε μέγεθος 165gr και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία!

Τιμή 2,42 €

Cheetos γαριδάκια δρακουλίνια με τυρί & ντομάτα 100gr

Τα Cheetos Δρακουλίνια 100gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες! Με την τραγανή υφή τους και τη γεύση του τυριού και των μπαχαρικών, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαμβάνετε με κάθε δαγκωνιά. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Assos, αυτές οι σακούλες θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε τις τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 2,56 €

Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5 με αντλία 300ml

Αποκτήστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που χρειάζεστε με το Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5. Η μοναδική σύνθεσή του με αντλία 300ml θα σας χαρίσει την απόλυτη περιποίηση που αξίζετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 1,24 €

Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm

Η Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm είναι το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο εργαλείο για το εργαστήριο σας!
Τιμή 5,05 €

Νουνού γάλα συμπυκνωμένο πλήρες 400gr

Παράγεται από 100% αγελαδινό γάλα και είναι φτιαγμένο με απλή, παραδοσιακή συνταγή, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

Φυσικά πλούσιο σε Πρωτεΐνη, Ασβέστιο, Φώσφορο, Βιταμίνη D, Βιταμίνη Β12.

Τιμή 1,40 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού