• VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΝΕΡΟΥ Νο 121 5,5LT
  • VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΝΕΡΟΥ Νο 121 5,5LT

VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΝΕΡΟΥ Νο 121 5,5LT

48560
5203493331216
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml - (SENSITIVE SKIN)

Αποκτήστε το NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml - (SENSITIVE SKIN) για ένα απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματός σας. Η μοναδική φόρμουλα MicellAIR απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης. Ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα, το NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ θα γίνει η καθημερινή σας συνήθεια για να αποκτήσετε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.
Τιμή 5,39 €

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΕΤ D.GREY 100% ΚΕΝΤΗΜΑ (3τεμ) 430gr.

Αποκτήστε τώρα το σετ πετσετών D.GREY 100% κεντήματος, με 3 τεμάχια και βάρος 430gr. Απολαύστε την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα που προσφέρουν αυτές οι πετσέτες, και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στιλ και κομψότητα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που σας προσφέρουν οι πετσέτες μας!
Τιμή 11,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Gelee καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι GELLE ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 1kg. - (ΦΡΟΥΤΑ) είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύσεις φρούτων σε κάθε δείγμα. Με την πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμά τους, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να ταξιδεύετε σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τις σήμερα και αφήστε τη γλυκιά γεύση τους να σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 5,43 €

Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml

Ενυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης που περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα των χεριών. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

Τιμή 1,56 €

Alea ελιές καλαμών ροδέλα βάζο 180gr

Απολαύστε τη γεύση των Alea ελιών καλαμών ροδέλα σε βάζο 180gr από την εταιρία Alea. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Απολαύστε τις Alea ελιές καλαμών ροδέλα σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Μεσογείου.
Τιμή 1,99 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus super 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,45 €

Θράκη παραδοσιακός φιδές λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε τη γευστική ποικιλία της Θρακιώτικης κουζίνας με τους "Θράκη παραδοσιακούς φιδές λαχανικών 500γρ". Αυτό το παραδοσιακό φαγητό συνδυάζει την πλούσια γεύση των φιδέων με τα αρωματικά και θρεπτικά λαχανικά, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 1,89 €