• Pringles Pizza 165gr
  • Pringles Pizza 165gr

Pringles Pizza 165gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα PRINGLES ΤΣΙΠΣ στη γεύση PIZZA! Με τον τέλειο συνδυασμό από την τραγανή υφή των τσίπς και τον απολαυστικό γευστικό πλούτο της πίτσας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε αγαπημένο πιτσαρία! Αφεθείτε στη γεύση και απολαύστε την κάθε μοναδική μπουκιά. Αγοράστε τώρα τα PRINGLES ΤΣΙΠΣ σε μέγεθος 165gr και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία!

37446
5053990151035
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή των τσιπς, θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με salsa και guacamole για μια ακόμα πιο γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr και απολαύστε τη γεύση!
Τιμή 4,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζαχαρωτά sparks 16gr

Τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με μια μοναδική γεύση και την υπόσχεση ποιότητας της εταιρίας Fini, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση που προσφέρουν.
Τιμή 0,40 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα ροδάκινο σε κύβους 400gr

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα ροδάκινο σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με ροδάκινο σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με ροδάκινο πιθανώς περιέχει κομμάτια ροδακίνου που έχουν κοπεί σε κύβους, προσφέροντας τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση του φρούτου.

Τιμή 4,48 €

Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια sensitive 12τεμ

Αισθητική και αποτελεσματική αφαίρεση των τριχών με τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια sensitive 12τεμ. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με ένα βήμα εύκολο και γρήγορο. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ομορφιάς χωρίς την ανάγκη για επίσκεψη σε ένα κέντρο αισθητικής. Αγοράστε τώρα τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού για ευαίσθητα πόδια και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία αποτρίχωσης.
Τιμή 5,46 €

AIM οδοντόκρεμα white now ice cool 75ml

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,27 €