• Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 1
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 2
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 3
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 4
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 5
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 6
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 1
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 2
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 3
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 4
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 5
  • Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm Family - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFamily

Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm

Η Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm είναι το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο εργαλείο για το εργαστήριο σας!
15024
5203400000334
5,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Golden αλουμινόχαρτο 10m

Το Golden αλουμινόχαρτο 10m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το αλουμινόχαρτο Golden θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 10m σήμερα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 0,94 €

Golden αλουμινόχαρτο 20m

Το Golden αλουμινόχαρτο 20m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα φρέσκα και νόστιμα. Με την ανθεκτική του κατασκευή και την εξαιρετική ποιότητα, το Golden αλουμινόχαρτο 20m εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,64 €
Sanitas αλουμινόχαρτο 10m Sanitas - 1 Sanitas αλουμινόχαρτο 10m Sanitas - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas αλουμινόχαρτο 10m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,76 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Golden διαφανής μεμβράνη 30m x 30cm

Η διαφανής μεμβράνη Golden διαστάσεων 30m x 30cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήση! Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, η μεμβράνη Golden προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Με την εγγύηση της εταιρίας Golden, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αποκτάτε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών που θα σας διαρκέσει για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας μεμβράνη Golden τώρα!
Τιμή 0,95 €

Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m

Το Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία της κουζίνας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους. Επιπλέον, η μεγάλη μήκους των 90 μέτρων σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και οικονομία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο αξιόπιστο προϊόν για την κουζίνα σας! Αγοράστε το τ
Τιμή 10,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Alea ελιές καλαμών ροδέλα βάζο 180gr

Απολαύστε τη γεύση των Alea ελιών καλαμών ροδέλα σε βάζο 180gr από την εταιρία Alea. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Απολαύστε τις Alea ελιές καλαμών ροδέλα σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Μεσογείου.
Τιμή 1,99 €

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 30gr

Κάποιοι τις αποκαλούν «ραντεβουδάκια». Άλλοι απλά «ραντεβού». Κάποιοι άλλοι «φιλάκια». Όπως και αν τις αποκαλούν όμως, ένα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει Έλληνας ή Ελληνίδα που να μην έχει δοκιμάσει τις μοναδικές ροζ αρωματικές παστίλιες της ΒΙΑΠ MENTEL και να μην τις έχει συνδέσει με μία προσωπική του στιγμή. Δεν είναι απλά παστίλιες. Είναι η γλυκιά ιστορία της Ελλάδας!

Τιμή 0,78 €

Uniglass 91600/d01 ποτηρι γυαλινο coffee time on ice 29cl 3τεμ

Ζήσε την απόλαυση του καφέ σου στον πιο στιλάτο τρόπο με τα γυάλινα ποτήρια Uniglass Coffee Time on Ice! Με χωρητικότητα 29cl και μοναδικό design, θα κάνουν την κάθε σου ποτηριά απόλαυση. Απόκτησέ τα τώρα σε σετ των 3 τεμαχίων και απόλαυσε τον καφέ σου με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 4,88 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος daim 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε την πλούσια κρεμώδη γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα τραγανά κομματάκια Daim που θα σας κάνουν να τη λατρέψετε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr για να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,05 €

Κύκλωψ τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη

Η Κύκλωψ τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της οργανωμένη και καθαρή. Με την εύκολη χρήση και την αξιοπιστία της Κύκλωψ τρόμπας αντλίας, μπορείτε να μεταφέρετε το λάδι σας με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε την τώρα και διασφαλίστε μια ευχάριστη και εύκολη εμπειρία μαγειρέματος!
Τιμή 1,49 €