• Doritos πατατάκια bits twisties 33gr
  • Doritos πατατάκια bits twisties 33gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDoritos

Doritos πατατάκια bits twisties 33gr

Doritos Bits Twisties. Νόστιμο αλμυρό snack από τα γνωστά μας Doritos!

7097
5201024153559
0,49 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elephant twisted πρέτσελς ντομάτα και σπόροι κύμινο 70gr

Η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει. Το ELEPHANT TWISTED PRETZEL 70gr. με ντομάτα και σπόρους κύμινου συνδυάζει την πλούσια γεύση της ντομάτας με το αρωματικό κύμινο, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση του Elephant Twisted Pretzel και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομικ?
Τιμή 0,98 €

Master chef πατατάκια κυματιστά με μπάρμπεκιου 250gr

Οι Master chef πατατάκια κυματιστά με μπάρμπεκιου 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Αφήστε τα να σας ταξιδέψουν με τη μοναδική τους γεύση και τον τραγανό τους χαρακτήρα. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια σας σε κάθε ευκαιρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ TOBACCO VANILLA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη γεύση του Tobacco Vanilla με το ηλεκτρονικό τσιγάρο VAK. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Απολαύστε τη γεύση του Tobacco Vanilla και ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο ατμίσματος με το VAK ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Τιμή 6,75 €

Lariplast ποτήρι νερού διαφανές No503 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lariplast κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 250ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 250ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 0,82 €

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με σκόρδο βασιλικό βάζο με μύλο 200gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Mamma Greca αλατιού Μεσολογγίου με σκόρδο βασιλικό. Μια απόλαυση για τον ουρανίσκο σας που θα σας ταξιδέψει στη γεύση της Ελλάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 3,31 €

Tide Lenor 2 σε 1 σκόνη πλυσίματος στο χέρι 450gr

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Tide με άρωμα Lenor Scent Touch, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα, διότι η σκόνη δεν διαλύεται επαρκώς σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Βάρος: 0.45kg

Τιμή 1,56 €

ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον 4x5 m

Το ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον με διαστάσεις 4x5 μέτρα προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη βροχή, τον ήλιο και τον αέρα. Ιδανικό για χρήση σε κήπους, μπαλκόνια, κατασκήνωση και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση για την προστασία από τα αντικείμενα.

Τιμή 0,52 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού