• Νέο
  • Flatzel πρέτσελ με μαύρο & λευκό σουσάμι 85gr
  • Flatzel πρέτσελ με μαύρο & λευκό σουσάμι 85gr

Flatzel πρέτσελ με μαύρο & λευκό σουσάμι 85gr

51164
8681042336306
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrino chips σνακ με μανιτάρια 60gr

Απολαύστε τη γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ με μανιτάρια, ένα λαχταριστό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε με κάθε δυνατό τρόπο. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση των μανιταριών και την τραγανή υφή των τσιπς, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 1,32 €

Agrino chips σνακ με βόταν Αιγαίου 60gr

AGRINO.

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. με βότανα Αιγαίου και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων που θα σας καθηλώσει. Η ποιότητα και η νοστιμιά των προϊόντων μας είναι αναμφίβολα αξεπέραστες, κάνοντας τα AGRINO ΤΣΙΠΣ ένα απαραίτητο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τα δικά σας και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με την υπογραφή της AGRINO.
Τιμή 1,32 €

Elephant twisted πρέτσελς θαλασσινό αλάτι και μέλι 70gr

Η ανατρεπτική γεύση του Elephant twisted pretzel 70gr με θαλάσσιο αλάτι και μέλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 2 μαύρο 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου meditteranean sun 250ml

Απογειώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN! Αυτό το ανταλλακτικό θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του μυρωδιά στις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο φως και ενέργεια με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN!

Τιμή 3,15 €

Πυροφάνι θράψαλο τεμαχισμένο σε σάλτσα τομάτας 111gr

Η πιο νόστιμη επιλογή για το γεύμα σας είναι το Πυροφάνι θράψαλο τεμαχισμένο σε σάλτσα τομάτας 111gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται σε κάθε μπουκιά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,90 €

Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με πλούσια γεύση ψαρικών και θρεπτικά συστατικά, θα κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη της γάτας σας. Αφήστε την Whiskas να φροντίσει την υγεία και την ευεξία του αγαπημένου σας κατοικιδίου.
Τιμή 2,50 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού