• Candy Pop ποπ κορν snickers 28gr
  • Candy Pop ποπ κορν snickers 28gr

Candy Pop ποπ κορν snickers 28gr

49994
814109021282
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

My popcorn ποπ κορν γλυκά 200gr

Απολαύστε την τέλεια γεύση του My Popcorn ποπ κορν γλυκά 200gr. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε με κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση του My PopCorn!
Τιμή 3,16 €

Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η πλούσια γεύση της ρίγανης συνδυάζεται με την τραγανή υφή των chips, κάνοντας κάθε δαγκωνιά μια απόλαυση. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, αφού δεν περιέχουν γλουτένη, ενώ η μικρή συσκευασία των 90gr τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό σνακ που δεν θα μπορέσετε να αντ
Τιμή 1,12 €

El sabor salsa dip guacamole 1kg

Η σάλτσα dip guacamole 1kg της εταιρίας EL SABOR είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στα προϊόντα τους. Με φρέσκα συστατικά και μοναδική γεύση, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απολαύστε την με τα αγαπημένα σας τσιπς ή να τη χρησιμοποιήσετε ως συνοδευτικό σε tacos και quesadillas. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση του Μεξικού με τη σάλτσα dip guacamole της EL SABOR!
Τιμή 8,17 €

Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr

Τα Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με μια δόση πρωτοτυπίας. Με την αγνή γεύση τζατζικιού, αυτά τα πατατάκια θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τα Pringles passport τζατζίκι να σας καθηλώσουν και να σας κάνουν να τα αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Kit kat δημητριακά 330gr

Τα Kit Kat δημητριακά 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ένα γευστικό πρωινό ή ως ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Kit Kat και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €

Farcom silver tone σαμπουάν anti-yellow 300ml

Σαμπουάν που αποτρέπει την εμφάνιση της κιτρινίλας στα γκρίζα, λευκά και βαμμένα ξανθά μαλλιά, χάρη στον εξουδετερωτικό παράγοντα που περιέχει.

Τιμή 3,72 €

Κύκλωψ αυγοδάρτης μεταλλικός μικρός 30cm

Ένας μικρός μεταλλικός αυγοδάρτης μήκους 30 εκατοστών είναι ένα πρακτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να κόψετε την κόρη των αυγών και να αφαιρέσετε το καπάκι τους. Αυτός ο τύπος αυγοδάρτη είναι κατασκευασμένος από μεταλλικό υλικό, που τον καθιστά ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. 

Τιμή 2,02 €