• AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΒΟΤΑΝΑ ΑΙΓΑΙΟΥ)  - 1
  • AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΒΟΤΑΝΑ ΑΙΓΑΙΟΥ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino chips σνακ με βόταν Αιγαίου 60gr

AGRINO.

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. με βότανα Αιγαίου και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων που θα σας καθηλώσει. Η ποιότητα και η νοστιμιά των προϊόντων μας είναι αναμφίβολα αξεπέραστες, κάνοντας τα AGRINO ΤΣΙΠΣ ένα απαραίτητο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τα δικά σας και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με την υπογραφή της AGRINO.
40790
5201502310030
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrino chips σνακ με χούμους 60gr

AGRINO. Απολαύστε την τραγανή γεύση των τσίπς χουμούς σε κάθε δάγκωμα. Μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την μοναδική αυτή γεύση!
Τιμή 1,32 €

My popcorn ποπ κορν με πίτσα 200gr

Η My PopCorn προσφέρει το τέλειο συνδυασμό γεύσεων με το νέο της προϊόν, το My popcorn ποπ κορν με πίτσα 200gr. Απολαύστε την τραγανή γεύση του ποπ κορν συνδυασμένη με την αγαπημένη σας γεύση πίτσας, για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το My popcorn ποπ κορν με πίτσα 200gr της My PopCorn σήμερα!
Τιμή 3,16 €

Pringles chips paprika 165gr

Απολαύστε την απίθανη γεύση των Pringles chips παπρίκας 165gr από την εταιρία Pringles και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και την τραγανή υφή, αυτά τα chips θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη μαγεία της γεύσης τους.
Τιμή 2,42 €

Jumbo crunchy waves sweet chili χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves sweet chili χωρίς γλουτένη 90gr της Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και τη υφή του. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γλυκού και πικάντικου, χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους σε κάθε δαγκωνιά.
Τιμή 1,12 €

Doritos barbeque 100gr

Τραγανά Doritos τσιπς καλαμποκιού με γεύση Barbeque για να τα απολαμβάνεις μόνα τους ή μετά από βουτιά στις λαχταριστά Doritos Dips.

Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Amita χυμός με μπανάνα 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό μπανάνας. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,95 €

Κολωνια 60o 1000ml τριανταφυλλο

Η απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και θηλυκότητας με την κολώνια 60ο 1000ml τριαντάφυλλο. Αφεθείτε στη μαγεία του τριαντάφυλλου και ανανεώστε την αύρα σας με ένα μόνο ψεκασμό. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε το άρωμά σας να μιλήσει για εσάς.
Τιμή 8,60 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι χαμομήλι 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία του μωρού σας. Με ειδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει απαλότητα και απορροφητικότητα, τα Renkli μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

Μπαρμπα Γιάννης παντζάρι σαλάτα 700gr

Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό με χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο χρώμα και γλυκιά, εδάφινη γεύση. Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική και στη διατροφή για το χρώμα, τη γεύση και τα οφέλη του για την υγεία. Είναι πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Τιμή 2,54 €

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωτικά παραφινης MOUFFLON 48 τεμ. Αποκτήστε τώρα το πιο αποτελεσματικό προϊόν προσανατολισμού για τα προβλήματα μυών και αρθρώσεων. Με την ισχυρή σύνθεσή του, το MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ εξαλείφει τους πόνους και τη φλεγμονή, προσφέροντας άμεση ανακούφιση. Μην αφήνετε τον πόνο να σας εμποδίζει, αποκτήστε το MOUFFLON σήμερα και απολαύστε τη ζωή σας χωρίς περιορισμούς.
Τιμή 0,89 €