• Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 1
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 2
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 3
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 4
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 5
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 1
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 2
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 3
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 4
  • Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr Whiskas - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWhiskas

Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή επιλεγμένα ψαρικά σε σάλτσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με πλούσια γεύση ψαρικών και θρεπτικά συστατικά, θα κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη της γάτας σας. Αφήστε την Whiskas να φροντίσει την υγεία και την ευεξία του αγαπημένου σας κατοικιδίου.
25272
5900951301797
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Whiskas γατοτροφή σολομός σε σάλτσα 85gr

Η Whiskas γατοτροφή σολομός σε σάλτσα 85gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο σολομό και γευστική σάλτσα, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σας και θα του προσφέρει μια νόστιμη γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τη γατοτροφή Whiskas σολομός σε σάλτσα και δείτε τη χαρά στα μάτια της γάτας σας!
Τιμή 0,74 €

Simba γατοτροφή ψάρι 415gr

Υγρή τροφή σε κομματάκια, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες όλων των φυλών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Τιμή 0,69 €

Gourmet gold γατοτροφή μους κοτόπουλου 85gr

Πλήρης Τροφή για Ενήλικες Γάτες. Η GOURMET GOLD με Κοτόπουλο είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζεται καθημερινά.

Αυτή η συσκευασία είναι σχεδιασμένη για να είναι ανακυκλώσιμη. Η διαθεσιμότητα του ρεύματος ανακύκλωσης για αυτή τη συσκευασία ίσως να διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Τιμή 1,04 €

Morando miglior gatto γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο γαλοπούλα 2kg

Η Morando miglior gatto γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο γαλοπούλα 2kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και γαλοπούλα, προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη που θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας της γάτας σας. Με την απολαυστική γεύση του κοτόπουλου, το Morando miglior gatto θα γίνει η αγαπημένη επιλογή της γάτας σας και θα την κάνει να αισθάνεται ευτυχισμένη και ικανοποιημένη κάθε φορά
Τιμή 4,64 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόκρεμα white now 75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα, 1 τόνος λευκότερα δόντια*.

Με φθόριο, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,31 €

Σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm

Η σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα! Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτή η σπάτουλα είναι ανθεκτική και δυνατή, ιδανική για κάθε είδους σερβίρισμα. Με το μήκος των 25cm, σας επιτρέπει να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτή την πρακτική και κομψή σπάτουλα!
Τιμή 3,56 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στην κουζίνα! Με την απίστευτη αυτή μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την υγρασία. Είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας στο ψυγείο ή το ντουλάπι, κρατώντας τα φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί - επενδύστε στη Fresh μεμβράνη τροφίμων τώρα και απολαύ
Τιμή 6,14 €

Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες

Η Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα και την καθαριότητα των εστιών σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει και θα δώσει νέα ζωή στις κεραμικές εστίες σας. Αποκτήστε την Estia ξύστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,47 €