• AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ)  - 1
  • AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino chips σνακ με μανιτάρια 60gr

Απολαύστε τη γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ με μανιτάρια, ένα λαχταριστό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε με κάθε δυνατό τρόπο. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση των μανιταριών και την τραγανή υφή των τσιπς, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
39965
5201502310016
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr

Οι Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η γεύση του κασέρι και του jalapeno συνδυάζονται με το τραγανό τσιπς τορτίγιας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε τα ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή συνοδεύστε τα με salsa και guacamole για ένα ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,15 €

Chipita chips με αλάτι 80gr

Τα Chipita chips με αλάτι 80gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας ξετρελάνει. Με την τέλεια ισορροπία αλατιού και γεύσης, αυτά τα chips θα σας κάνουν να μην μπορείτε να σταματήσετε να τα τρώτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Chipita chips με αλάτι 80gr!
Τιμή 1,05 €

Elephant twisted πρέτσελς θαλασσινό αλάτι και μέλι 70gr

Η ανατρεπτική γεύση του Elephant twisted pretzel 70gr με θαλάσσιο αλάτι και μέλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Lacta κέικ brownie 150gr

Το Lacta κέικ brownie 150gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας και την τέλεια υφή του, αυτό το κέικ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στον παράδεισο. Αποκτήστε το Lacta κέικ brownie 150gr σήμερα και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt

Το Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση του σπιτιού σας. Με άρωμα λεμονιού που αναζωογονεί το περιβάλλον, αφήνει τα επιφανειακά καθαρά και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον!
Τιμή 3,12 €

Condito ketchup σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Από ελληνικές τομάτες

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και στην ατομική ασφάλεια

Τιμή 22,90 €

Coca cola αναψυκτικό εισαγωγής 500ml

Η αναζωογονητική γεύση της Coca Cola 500ml σε μπουκάλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Με την απίστευτη αίσθηση της ανθρακούχου αναψυκτικής, θα νιώσετε ότι είστε έτοιμοι για ό,τι έρθει. Απλά ένα γουλί και θα ανανεώσετε τις αισθήσεις σας. Αγοράστε τώρα την Coca Cola 500ml και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!

Τιμή 0,91 €