• Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007
  • Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGruppe

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
17327
5206684006207
11,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα uv λευκό

Το Tns επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ρομπότ με λάμπα UV λευκό είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την ενσωματωμένη λάμπα UV, απολυμαίνει τις επιφάνειες και εξαλείφει τα βακτήρια και τα μικρόβια, παρέχοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Επιπλέον, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης χωρίς την ανάγκη συνεχών αλλαγών μπαταριών. Αποκτήστε το Tns επαναφορτιζόμενο

Τιμή 32,22 €

Tns πολυκόφτης λαχανικών χειρός με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων X-929

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον Tns πολυκόφτη λαχανικών χειρός X-929! Με δοχείο 1,2lt και πλήρες σετ εξαρτημάτων, απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φαγητού. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 14,87 €

Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί

Tο Tns μίξερ καφέ με βάση 100w σε ασημί χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ισχυρή του απόδοση, σας επιτρέπει να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Απολαύστε τον τέλειο καφέ στον χώρο σας με το Tns μίξερ καφέ, το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 25,99 €

Gruppe φραπεδιέρα επιτραπέζια 100W με 2 ταχύτητες ΠΑΟΚ

Η φραπεδιέρα Gruppe είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του φραπέ! Με δύο ταχύτητες και ισχύ 100W, είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ σε λίγα λεπτά. Αποκτήστε τη φραπεδιέρα Gruppe του ΠΑΟΚ τώρα και απολαύστε την τέλεια εμπειρία φραπέ στο σπίτι σας! Μην το χάσετε!
Τιμή 28,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 16,20 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 1,03 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 25x37gr

Τα Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 25x37gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με την μοναδική τους γεύση και την τέλεια ισορροπία γάλακτος και σοκολάτας, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε τα Maltesers και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία σοκολάτας!
Τιμή 19,07 €

Sprite γκαζόζα 4x500ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,55 €