• Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 1
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 2
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 3
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 4
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 5
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 6
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 1
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 2
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 3
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 4
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 5
  • Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr Jannis - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJannis

Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

1578
5201041042003
1,03 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σαράντης παστέλι με μέλι 33,4gr

Το Σαράντη παστέλι με μέλι 33,4gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γλυκιά γεύση του μελιού σε κάθε δάγκωμα. Η ποιότητα των υλικών και η προσεκτική παρασκευή του προϊόντος εξασφαλίζουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το Σαράντη παστέλι με μέλι τώρα και απολαύστε μια γευστική απόλαυση που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,63 €

Jannis παστέλι με σουσάμι & φυστίκια 70gr

Θέλεις να γεμίσεις την ημέρα σου με ενέργεια και να νιώσεις τα οφέλη μιας πραγματικής υπερτροφής; Δοκίμασε τα παστέλια Jannis και δες το καθημερινό snacking αλλιώς! Οι σπόροι σουσαμιού είναι μια πραγματική βόμβα υγείας, καθώς περιέχουν φυτικές πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, όντας παράλληλα πλούσια πηγή αμινοξέων. Το σουσάμι τα έχει όλα και κυρίως… ακαταμάχητη γεύση! Δεν είναι λοιπόν να απορείς που όλοι αγαπούν τα παστέλια Jannis, για αυτό που πραγματικά είναι: ακαταμάχητα νόστιμα και απίστευτα υγιεινά!

Τιμή 0,77 €

Ρούμελης μαντολάτο με φιστίκι 70gr

Το μαντολάτο Ρούμελης με φιστίκι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα εξαιρετικό γλυκό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των λάτρεις των ελληνικών γλυκών. Αυτό το παραδοσιακό γλυκό προέρχεται από τον Ρούμελη, και το φιστίκι το καθιστά μοναδικό στη γευστική του εμπειρία.

Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου λεβάντα 1lt

Το συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου Cisne KOX με λεβάντα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στον χώρο σας. Με μια μόνο ανάρτηση, θα μετατρέψετε το χώρο σας σε έναν επίγειο κήπο γεμάτο από τη μαγευτική μυρωδιά της λεβάντας. Αφήστε το Cisne KOX να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης, και αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να απολαύσουν τη μαγεία του αρώματος.
Τιμή 9,99 €

Madeira ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml 44721

Το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της εταιρίας Madeira είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο πίνακα φαγητού. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε το κρασί σας με στυλ και κομψότητα με το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της Madeira.
Τιμή 1,19 €

Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml

Το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά την μούχλα και τα βακτήρια, παρέχοντας σας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 4,12 €
Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt Agnotis - 1 Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt Agnotis - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Κανονική τιμή 4,98 € Τιμή 4,34 €
  • -0,64 €
  • -0,64 €