• Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml
  • Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml

Ανακατέψτε την απόλαυση με το φορητό επαναφορτιζόμενο μπλέντερ Tns 380ml hm 03! Με την απίστευτη δύναμη και ευκολία που προσφέρει, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας smoothies και χυμούς οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην αφήνετε την πείνα σας να σας εμποδίσει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευεξία!
13349
5204558377019
11,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gruppe φραπιέρα μαύρη 100w pdh-330

Η φραπιέρα μαύρη 100W της ομάδας pdh 330 είναι μια κομψή και ισχυρή φραπιέρα που μπορεί να φτιάξει νόστιμα φραπέ και άλλα αγαπημένα ροφήματα με ευκολία. Με ισχύ 100W, αυτή η φραπιέρα είναι αποτελεσματική και γρήγορη στην παρασκευή των ροφημάτων σας. Η μαύρη απόχρωση της προσδίδει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ στην κουζίνα σας. Αυτή η φραπιέρα θα γίνει σίγουρα ένα αγαπημένο εργαλείο για την παρασκευή των αγαπημένων σας ροφημάτων.

Τιμή 25,55 €

Beper ζυγαριά κουζίνας ψηφιακή λεμόνι

Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Beper είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να μετρήσει τα συστατικά της με ακρίβεια και ευκολία. Με το λαμπερό λεμόνι της Beper, θα δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 11,28 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
Τιμή 11,78 €

Tns μίξερ καφέ με βάση 100w ασημί

Tο Tns μίξερ καφέ με βάση 100w σε ασημί χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ισχυρή του απόδοση, σας επιτρέπει να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Απολαύστε τον τέλειο καφέ στον χώρο σας με το Tns μίξερ καφέ, το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 25,99 €

Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη

Η Cisne συσκευή χαρτιού υγείας φύλλο φύλλο μαύρη είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της Cisne, θα αισθανθείτε φρέσκοι και καθαροί με κάθε χρήση. Η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια διακριτική πινελιά στο μπάνιο σας, δίνοντάς του ένα μοντέρνο και στυλάτο ύφος. Μην αφήνετε την ποιότητα και το στυλ να λείπουν από την καθημερινότητά σας - επενδύστε στην Cisne σήμερα και απολαύστε την αίσθ
Τιμή 23,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Agnella οδοντόβουρτσα medium e917

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e917 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε δύσκολα σημεία και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η Agnella είναι μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας.
Τιμή 0,40 €

Every Day σερβιετάκια all cotton string 30τεμ

Σερβιετάκια ειδικά σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή σε string εσώρουχα. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα συνιστά η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Τιμή 1,60 €

Έλμα μαστίχα χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ

Η Ελμα μαστίχα Χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη μοναδική γεύση της μαστίχας από τη Χίο με ένα αναζωογονητικό άρωμα δυόσμου. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Χίου σε κάθε δάγκωμα, χωρίς ζάχαρη για μια υγιεινή επιλογή. Αγοράστε τώρα τα 10τεμ προϊόντα της Έλμα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 7,62 €
Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 175gr

Ελαφριές σοκολατένιες μπαλίτσες με τραγανή γέμιση από βύνη και γάλα. Αποτελούν ιδανικό σνακ, τέλειο κέρασμα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως υλικό σε τούρτες & κέικ.

Τιμή 4,21 €