• Αποστόλου πιπερίτσα 3-5cm 300gr
  • Αποστόλου πιπερίτσα 3-5cm 300gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΑποστόλου

Αποστόλου πιπερίτσα 3-5cm 300gr

Η πιπεριά Αποστόλου είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φρέσκα και νόστιμα μπαχαρικά. Μεγέθους 3-5cm και βάρους 300gr, αυτή η πιπεριά προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσης και αρώματος που θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την πιπεριά Αποστόλου τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
23571
5213006251344
10,49 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα μοσχοκάρυδο τριμμένο βάζο 36gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 36 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 2,83 €

Ήλιος μοσχοκάρυδο τριμμένο 40gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 2,88 €

Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr

Η Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει γεύση και αρώματα που θα κάνουν κάθε γεύμα αξέχαστο. Αποκτήστε τη Ματίνα μιξ για ψάρι τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 1,73 €

Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr

Παπαρουνόσπορος ωμός της εταιρείας Ινδία, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στη καλή λειτουργία της καρδιάς του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο,ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι ούτε ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό και μπορεί να καταναλωθεί από όλους.

Τιμή 1,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα demi glace αφυδατωμένη 1,2kg

Η αφυδατωμένη σάλτσα demi glace της Knorr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής που αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα. Με την υπογραφή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας και θα σας κάνει να νιώσετε σαν επαγγελματίας chef. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 31,23 €

Ομοσπονδία αρακάς 400gr

Αρακάς της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε!

Τιμή 1,37 €

Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό σε λευκό χρώμα της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,06 €

Ματίνα σόδα φαγητού 1kg

Η ματίνα σόδα φαγητού είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται συνήθως στο μαγείρεμα και το ψήσιμο. Χρησιμοποιείται κυρίως ως αντισφαιρικό προϊόν για τη ζύμη, καθώς βοηθά στην αύξηση του όγκου της ζύμης και στην προσθήκη τραγανότητας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό και την αφαίρεση οσμών από τα είδη ρούχων. Η ματίνα σόδα φαγητού συνήθως πωλείται σε συσκευασίες των 1kg.
Τιμή 2,71 €

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €