• Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 1
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 2
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 3
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 4
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 5
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 6
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 1
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 2
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 3
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 4
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 5
  • Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr Ινδία - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr

Παπαρουνόσπορος ωμός της εταιρείας Ινδία, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στη καλή λειτουργία της καρδιάς του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο,ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι ούτε ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό και μπορεί να καταναλωθεί από όλους.

12704
5201861380088
1,47 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος κόλιανδρο τριμμένο βάζο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,41 €

Ήλιος μοσχοκάρυδο ολόκληρο 3τεμ

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 15 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 1,11 €

Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr

Το Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με τον πλούσιο και αρωματικό του χαρακτήρα, το μοσχοκάρυδο αυτό θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα σας.
Τιμή 1,15 €

Ινδία κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,02 €

Anatoli πιπέρι μαύρο μύλος 45gr

Το Anatoli μαύρο πιπέρι μύλος 45gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, το Anatoli μαύρο πιπέρι μύλος θα δώσει έναν νόστιμο χαρακτήρα σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Αφήστε το Anatoli να γίνει ο απαραίτητος σύντροφος στην κουζίνα σας και απολαύστε τη μοναδική του γεύση κάθε μέρα.
Τιμή 4,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Endless απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 11,17 €

Syoss styling gel max hold 250ml

Το Syoss Max Hold Gel για υπέροχα κομψό, λαμπερό styling, παρέχει έως και 48 ώρες διάρκεια. Η φόρμουλα Syoss Max Hold Gel είναι μη κολλώδης και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,05 €

Bonjour κρουασάν grand 250gr

Το "Bonjour κρουασάν grand 250γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 250 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "grand".

Τιμή 1,65 €