• Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 1
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 2
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 3
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 4
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 5
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 1
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 2
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 3
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 4
  • Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195 Bispol - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBispol

Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό σε λευκό χρώμα της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

11532
5906927001944
1,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,44 €

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.
Τιμή 1,82 €

Air Wick αρωματικό κερί berry bloss 105gr

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στον χώρο σας με το Air wick αρωματικό κερί 105gr, berry blossom. Απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό αρωμάτων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο άνθη και φρούτα. Αφήστε το άρωμα του κεριού να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αποκτήστε το Air wick berry blossom τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του!

Τιμή 4,19 €

Καντήλα καμπάνα επιτραπέζια χρυσή

Το καντήλι από μέταλλο σε χρυσό χρώμα της εταιρείας AGC, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Μήκος: 11cm

Πλάτος: 11cm

Ύψος: 12cm

Τιμή 7,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco crackers με πίτσα 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση πίτσα της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,50 €

Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m

Η Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία μέτρησης. Με ακρίβεια και αξιοπιστία, αυτή η μεζούρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m και είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση!
Τιμή 1,16 €

Logo foam tape αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m

Η αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m της εταιρίας Logo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή. Το εύκαμπτο υλικό της ταινίας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, ενώ η διπλή όψη της εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αποκτήστε τώρα την ταινία Logo foam tape και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 1,25 €

3άλφα ρεβύθια χονδρά 500gr

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Τιμή 3,22 €