• Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
  • Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr

Η Ματίνα μιξ για ψάρι βάζο 42gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει γεύση και αρώματα που θα κάνουν κάθε γεύμα αξέχαστο. Αποκτήστε τη Ματίνα μιξ για ψάρι τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
12793
5203357040674
1,73 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr

Το Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Kourikos, το σκόρδο γκρανουλέ θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα και γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση του σκορδό και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με το Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr.
Τιμή 1,76 €

Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr

Το Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με τον πλούσιο και αρωματικό του χαρακτήρα, το μοσχοκάρυδο αυτό θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα σας.
Τιμή 1,15 €

Καγιά ρίγανη 50gr

Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 0,69 €

Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr

Το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και αρωματικότητα, θα δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα μαγειρευτά σας. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γεύσης.
Τιμή 4,13 €

Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr

Παπαρουνόσπορος ωμός της εταιρείας Ινδία, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στη καλή λειτουργία της καρδιάς του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο,ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι ούτε ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό και μπορεί να καταναλωθεί από όλους.

Τιμή 1,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove κρεμοσάπουνο go fresh cucumber 250ml

Το κρεμοσάπουνο Dove Go Fresh με αρωματικό αγγούρι έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η μοναδική του φόρμουλα βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, ενώ το αρωματικό άρωμα του αγγουριού αφήνει μια φρέσκια αίσθηση μετά το μπάνιο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 58gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 58gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση της σοκολάτας, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γεύση των Παπαδοπούλου!
Τιμή 0,64 €

Spark soft μαλακτικό άνοιξη 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Spark εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 34 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,39 €