• Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 1
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 2
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 3
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 4
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 5
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 6
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 1
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 2
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 3
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 4
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 5
  • Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml Μπουτάρη - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜπουτάρη

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

12985
5201022575506
6,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπουτάρη σημείο στίξης ροζέ ξηρός οίνος 750ml

Απολαύστε τη γεύση του Μπουτάρη σημείο στίξης ροζέ ξηρού οίνου 750ml και ανακαλύψτε την τέλεια επιλογή για τις απολαύσεις σας. Με νότες φρούτων και λουλουδιών, αυτός ο ξηρός οίνος θα σας ταξιδέψει με τη γεύση του. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια.
Τιμή 8,41 €

Atropia Prisma ροζέ ξηρός οίνος 750ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Atropia είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,62 €

Οινοποιία Μιχάλη Γεωργιάδη ερυθρός κρασοσταλιά 500ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Οινοποιείο Μιχάλη Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο με διακριτικά αρώματα μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και απαλές τανίνες.

Τιμή 2,80 €
Αμπελήσιους ροζέ ημίγλυκος οίνος ροδίτης 500ml Αμπελήσιους - 1 Αμπελήσιους ροζέ ημίγλυκος οίνος ροδίτης 500ml Αμπελήσιους - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Αμπελήσιους ροζέ ημίγλυκος οίνος ροδίτης 500ml

Παιχνίδι γεύσεων και αρωμάτων, γλυκιά νύξη γαρύφαλλου και κανέλλας με φόντο φρουτώδη και ανθώδη αρώματα, ξύπνημα των αισθήσεων μετά το φαγητό. Ποικιλίες Ερυθρωπός Ροδίτης, Merlot, Syrah

Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα. Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C

Κανονική τιμή 2,60 € Τιμή 2,31 €
  • -0,29 €
  • -0,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr

Η Nutella Ferrero είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Η πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr θα σας καταπλήξει με την μοναδική της γεύση και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο! Απολαύστε την σε ψωμί, τοστ ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτήν την νόστιμη πραλίνα και να απολαύσετε τη γεύση της Nutella!
Τιμή 0,29 €

Nivea after shave balsam sensitive 100ml

Το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και την ξηρότητα της επιδερμίδας χάρη στο συνδυασμό χαμομηλιού και αμαμελίδας. Η εξαιρετικά ήπια σύνθεση με 0% οινόπνευμα για εφαρμογή μετά από το ξύρισμα δεν αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καψίματος Για ευαίσθητη επιδερμίδα που μένει ευχάριστη, λεία, με υγιή εμφάνιση: NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm.

Τιμή 5,79 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ανοιξιάτικο μπουκέτο 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με το ανοιξιάτικο άρωμα μπουκέτου, θα νιώσετε ότι η άνοιξη μπήκε μέσα στο σπίτι σας. Η προσφορά 1+1 σας επιτρέπει να αποκτήσετε περισσότερο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,12 €

Knorr snack pot asia κοτόπουλο 65gr

Το Knorr Snack Pot Asia Noodles Chicken είναι μια τέλεια λύση για ένα γρήγορο, απολαυστικό σνακ που θα σας ταξιδέψει!

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €