• Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr

Η Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr της εταιρίας Ματίνα είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας στην κουζίνα. Με τη μοναδική της γεύση και άρωμα, η σκόνη μουστάρδας Ματίνα θα δώσει ένα ξεχωριστό ταίριασμα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρει σε κάθε μαγειρική δημιουργία σας.
19533
5203357040605
1,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος πάπρικα 40gr

Πάπρικα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum. Περιέχει βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτική δράση. Καυτερή ή γλυκιά, η πάπρικα γίνεται συστατικό της μαρινάδας, μπαίνει στα κοκκινιστά, σε ντρέσινγκ ή ντιπ, σε κιμαδοπαρασκευές και χαρίζει μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα που προστίθεται.

Τιμή 1,54 €

Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr

Το Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Ματίνα πιπέρι χονδρό και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας σε κάθε γεύμα.
Τιμή 1,90 €

Ματίνα πιπέρι κόκκινο καυτερό 50gr

Το κλασσικό καυτερό τσίλι κοκκινοπίπερο. Ιδανικό για κρέας, κοτόπουλο, πατάτες, σουβλάκια και σε οποιαδήποτε άλλη συνταγή επιθυμείτε ένα πικάντικο αποτέλεσμα. 

Τιμή 0,97 €

Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr

Γλυκάνισος της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο γλυκάνισος, είναι γνωστός ως το βότανο που χαρίζει το χαρακτηριστικό άρωμα στο ούζο. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στην ποτοποιία, την φαρμακευτική και την αρωματοποιία. Χαρίζει άρωμα και γεύση στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική και στην αρτοποιία. Δοκιμάστε να φτιάξετε παξιμάδια,μπισκότα γλυκά και λικέρ με τον γλυκάνισο και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Τιμή 1,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark καθαριστικό πατώματος με πράσινο σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,85 €

Lamp oil παραφινέλαιο υγρό κερί άοσμο 950ml

Παραφινέλαιο υγρό ελαιώδες, άχρωμο κι άοσμο, αδιάλυτο στο νερό και το οινόπνευμα, Είναι διαλυτό στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες. Αναφλέγεται με τη βοήθεια φιτιλιού.

Τιμή 3,14 €

Fairy υγρό πιάτων ρόδι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική του φόρμουλα με ρόδι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη απομάκρυνση των λιπαρών και των λεκέδων. Απολαύστε την εμπειρία του καθαρισμοώ με το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν!
Τιμή 2,08 €

Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ

Κάντε το ξύρισμα διασκέδαση, με το ξυραφάκι τριών λεπίδων BIC Miss Soleil, σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες, με υπέροχα λουλούδια χαραγμένα στις λαβές, σε δύο αποχρώσεις του ροζ. Περιλαμβάνει λιπαντική ταινία εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε για να γλιστράει πιο εύκολα και να ξυρίζει απαλά τα πόδια, τις μασχάλες και την περιοχή του μπικίνι. Η σταθερή κεφαλή και οι τρεις υψηλής ποιότητας λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν βαθύ και απαλό ξύρισμα.

Τιμή 4,41 €