• Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr

Το Ματίνα πιπέρι χονδρό σε βάζο 38gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Ματίνα πιπέρι χονδρό και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας σε κάθε γεύμα.
19181
5203357040414
1,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αποστόλου σκόρδο σε σκόνη 500gr

Η σκόνη σκόρδου της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική προσθήκη σε κάθε σας μαγειρική δημιουργία. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση που προσφέρει, το σκόρδο Αποστόλου θα αναβαθμίσει τα πιάτα σας και θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 500gr και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το προϊόν μας στις μαγειρικές σας ικανότητες.
Τιμή 11,02 €

Καγιά καρύδα τριμμένη 150gr

Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Καγιά, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.

Τιμή 0,95 €

Captain's βανίλιες 5x0,3gr

Οι Captain's βανίλιες 5x0,3gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης της βανίλιας. Με την πλούσια γεύση τους και την απαλή υφή τους, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και αρώματα. Αποκτήστε τώρα τις Captain's βανίλιες 5x0,3gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 0,79 €

Καγιά μουστάρδα 500gr

Η μουστάρδα Καγιά είναι ένα δημοφιλές προϊόν στην Ελλάδα, με γεύση που θυμίζει την παραδοσιακή ελληνική μουστάρδα. Συνήθως προσφέρεται σε μικρά βαζάκια των 100gr ή 200gr, αλλά υπάρχει και σε μεγαλύτερη συσκευασία των 500gr για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη ποσότητα. Η μουστάρδα Καγιά είναι ιδανική για να συνοδεύσετε πιάτα όπως λουκάνικα, μπριζόλες ή σάντουιτς.
Τιμή 4,11 €

Ινδία κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 0,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Μακο ρύζι νυχάκι 500gr

Ρύζι νυχάκι της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Ρύζι λευκό και μακρύσπερμο. Το λευκό-κρυσταλιζέ του χρώμα επιτυγχάνεται με τη λεύκανση. Δίνει αποτέλεσμα όχι σπυρωτό, αλλά και λιγότερο χυλωμένο απ’ ότι το ρύζι καρολίνα.

Τιμή 0,97 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική ηλεκτρική barbie

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Barbie της Colgate είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε την πρωινή και βραδινή ρουτίνα της προσωπικής φροντίδας των παιδιών σας πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική. Με το χαριτωμένο σχεδιασμό της Barbie και την υψηλή ποιότητα της Colgate, αυτή η οδοντόβουρτσα είναι η ιδανική επιλογή για να διδάξετε στα παιδιά σας τη σημασία της καλής υγιεινής του στόματος. Αγοράστε τώρα την οδοντόβουρτσα Barbie της Colgate και δώστε στα παιδι
Τιμή 7,09 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr

Οι Κούρκουλοι κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr της εταιρίας Κούρκουλος είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με την τραγανή υφή τους και τη γεμάτη γεύση των σπόρων, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το νόστιμο σνακ! Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,61 €

Συμεωνίδης αμύγδαλα ψημένα 180gr

Τα αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης σε συσκευασία 180γρ προσφέρουν μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ. Τα αμύγδαλα, ψημένα με προσοχή, αναδεικνύουν τη φυσική τους γεύση και παρέχουν μια υγιεινή επιλογή σνακ.

Τιμή 2,78 €