• Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
  • Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα πιπέρι χονδρό 50gr

Το ματίνα πιπέρι χονδρό συσκευάζεται συνήθως σε συσκευασία των 50 γραμμαρίων και χρησιμοποιείται στη μαγειρική για να προσθέσει γεύση και αρωματικότητα στα φαγητά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες, κρεατικά, σαλάτες και άλλες μαγειρικές δημιουργίες. Το χονδρό ματίνα πιπέρι έχει μια πιο έντονη γεύση από το λεπτότερο αλλά και μια διακριτική τραγανή υφή.

11186
5203357030132
1,22 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr

Το λευκό τριμμένο πιπέρι της εταιρίας Ήλιος θα δώσει μια μοναδική γεύση και άρωμα σε κάθε πιάτο σας. Με την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Ήλιος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τις γεύσεις των πιάτων σας ακόμα πιο νόστιμες. Αποκτήστε το Ήλιος πιπέρι λευκό τριμμένο σήμερα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,00 €

Ήλιος κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 1,12 €

Ινδία κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 0,92 €

Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr

Το Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ινδίας με κάθε μαγειρευτική προσπάθεια. Απολαύστε τη μυστηριώδη γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το τριμμένο μπαχάρι από την Ινδία. Ανακαλύψτε τη γεύση της Ινδίας τώρα!
Τιμή 1,56 €

Ήλιος μαχλέπι 8gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Ήλιος, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα. Αν συνηθίζετε να φτιάχνετε μπάρες ή γλυκά με ξηρούς καρπούς, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα) και μέλι, αξίζει να δοκιμάστε να τα αρωματίσετε με μαχλέπι, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πόσο τους ταιριάζει. Πασπαλίστε με μαχλέπι και τα κυδώνια που θα ψήσετε στο φούρνο ή την κολοκύθα που προορίζεται για κάποια γλυκιά ή αλμυρή παρασκευή.

Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με το παραδοσιακό μας προϊόν, το "Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500γρ". Αυτό το προϊόν συνδυάζει την ποιότητα των στριφταριών με τη φρεσκάδα των λαχανικών, δημιουργώντας ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα.

Τιμή 2,14 €

Πυροφάνι σαρδέλες σε φυτικό λάδι 125gr

Το πυροφάνι σαρδέλες σε φυτικό λάδι, σε συσκευασία 125γρ, είναι μια εξαιρετική γαστρονομική επιλογή που προσφέρει την απόλυτη απόλαυση της γεύσης των θαλασσινών. Οι σαρδέλες, που επιλέγονται με προσοχή, κολυμπούν σε πλούσιο φυτικό λάδι, προσδίδοντας έναν εκλεπτυσμένο και αρωματικό χαρακτήρα στο προϊόν.

Τιμή 0,93 €

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €

Jumbo chips κυματιστά με αλάτι 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με αλάτι σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για όσους αγαπούν την κλασική γεύση του αλατιού στα πατατάκια. Το κυματιστό σχέδιο προσθέτει έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα σε αυτό το νόστιμο σνακ.

Τιμή 2,16 €