• Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 1
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 2
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 3
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 4
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 5
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 1
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 2
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 3
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 4
  • Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr Ινδία - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία κύμινο τριμμένο βάζο 35gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

12689
5201861040098
1,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία γαρύφαλο τρίμμενο 10gr

Το γαρίφαλο ή μοσχοκάρφι είναι το μπουμπούκι ενός τροπικού φυτού, το οποίο συλλέγεται πριν ανοίξει τελείως και στη συνέχεια τρίβεται έως ότου φτάσει στη μορφή που γνωρίζετε. Το άρωμα και η γεύση του είναι έντονα, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Δημιουργήστε μοναδικά γλυκά και αρτοποιήματα αρωματισμένα με γαρίφαλο, κέικ, κουλουράκια, μελομακάρονα, τσουρέκια και τάρτες καθώς και κομπόστες και σιρόπια. Στη μαγειρική ταιριάζει ιδανικά σε δυνατές σάλτσες ντομάτας ή κρασιού, στο ψητό της κατσαρόλας, στο στιφάδο και στο ψητό ψάρι. Αφήνει πλούσια γεύση στις πίκλες.

Τιμή 0,66 €

Καγιά κουκουνάρι 10gr

Κουκουνάρι της εταιρείας Καγιά, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές για τη γέμιση της γαλοπούλας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου και μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στην υψηλή ενεργειακή του αξία.

Τιμή 2,06 €

Καγιά αμμωνία 28gr

Αμμωνία σε σκόνη, της εταιρίας Καγιά, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Μπορεί να μην τη συναντάτε εύκολα σε κάποια συνταγή, όμως είναι ένα από τα βασικά συστατικά για τα πασχαλινά σας κουλουράκια. Είναι ένα συστατικό σε σκόνη, που έχει παρόμοια δράση με το baking powder και χρησιμοποιείται για να φουσκώσουν οι ζύμες σε γλυκά και ψωμιά.

Tip: Η μαγειρική αμμωνία έχει πολύ καλή καθαριστική δράση, τόσο στην κουζίνα, όσο και στα έπιπλα ή τα χαλιά σας. Κρατήστε λοιπόν το σακουλάκι που πήρατε για τα κουλουράκια και χρησιμοποιήστε την αμμωνία διαλυμμένη σε νερό για να καθαρίσεετε λεκέδες σε υφάσματα, αλλά και το φούρνο σας.

Τιμή 0,24 €

Ματίνα μπαχάρι τριμμένο 50gr

Το μπαχάρι ταιριάζει σε όλα τα κοκκινιστά, λεμονάτα, κρεατόσουπες, σάλτσες, πίκλες, τουρσιά, στιφάδο, μαρινάδες κρεατικών και λουκάνικα. 

Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Durex προφυλακτικά sensitive 3τεμ

Πολύ λεπτά για καλύτερη αίσθηση. Ευκολοφόρετα & με σπερματοδόχο κατάληξη για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένα. Διαφανή προφυλακτικά. Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 1,97 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι σταρένιοι 120gr

Τα κριτσίνια Κούρκουλος με κρίκους σταρένιοι ζυμώνονται με παραδοσιακή συνταγή και αποτελούν μια νόστιμη επιλογή σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Κάθε πακέτο περιέχει 120γραμμάρια κριτσίνια, ιδανικά για να συνοδεύσουν τον καφέ σας ή να γευτούν μόνα τους. Η σταρένια γεύση τους τους προσδίδει ένα ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,78 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €

Knorr πουρές snack pot μπέικον & κρεμμύδι 51gr

Γρήγορο και χορταστικό σνακ. Χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστό πουρέ με μπέικον και κρεμμύδι μέσα σε μόνο 5'.

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €

Taft styling gel μαλλιών absolut 300ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

Χαρακτηριστικά:

• Με μεσαίο κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος

• Εξασφαλίζει την επιθυμητή φόρμα και λάμψη στο μαλλί για μοντέρνα και ασυνήθιστα χτενίσματα

• Ποσότητα: 300ml

Τιμή 4,91 €