• Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 1
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 2
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 3
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 4
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 5
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 1
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 2
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 3
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 4
  • Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr Agrino - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino ρυζογκοφρέτα mini με τυρί 50gr

Μίνι ρυζογκοφρέτες με τυρί για κάθε στιγμή της ημέρας. Πλούσιες σε φυτικές ίνες με 94 θερμίδες ανά μερίδα (25g).

Χωρίς συντηρητικά.

7275
5201502240023
1,04 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά μερίδα 25g
Ενέργεια 398kJ/94kcal
Λιπαρά 2,1g
Υδατάνθρακες 16,1g
Εδώδιμες ίνες 1,8g
Πρωτεΐνες 1,9g
Αλάτι 0,4g
Συστατικά
Καστανό ρύζι 50%, καλαμπόκι 39%, μίγμα καρυκεύματος 6% [2,8% τυριά: Gouda, Cheddar, Γραβιέρα (ΓΑΛΑ, φυσική χρωστική: μπιξίνη αννάττο, μαγιά), αφυδατωμένα λαχανικά σε σκόνη, αλάτι, ζάχαρη, άρωμα τυριού (ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, περιέχει ΛΑΚΤΟΖΗ από ΓΑΛΑ), άρτυμα ξιδιού (αφυδατωμένο μηλόξιδο, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ)], ηλιέλαιο.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.

Προέλευση καστανού ρυζιού & καλαμποκιού: Ελλάδα.
Σύνθεση
Διατηρείται σε ξηρό δροσερό και σκιερό μέρος.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Μετά το άνοιγμα, να ξανακλείνεται καλά για να διατηρεί τη φρεσκάδα του.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την AGRINO-ΕΥ.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ., ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, Τ.Κ. 57022 Θεσσαλονίκη - Γραμμή Καταναλωτή: +30 211 1816016

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπούλου Mascot μπισκότα με σοκολάτα & φράουλα 2x200gr

Τα μπισκότα Mascot γεμίζουν τους μικρούς μας φίλους με κέφι, απόλαυση και ενέργεια και τους παρασύρουν σε έναν κόσμο διασκέδασης, ψυχαγωγίας και άθλησης. Περιέχουν απολαυστική κρέμα με γεύση φράουλας και σοκολάτας.

Τιμή 2,80 €

Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ

Το Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε δείγμα. Με μια μοναδική συνταγή που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσκους, το Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε το κάθε κουπάκι σαν να είναι η τελευταία σας μπουκιά και αφεθείτε στη μαγεία των γεύσεων που προσφέρει το Pagotomania.
Τιμή 2,78 €

Oreo μπισκότα mini βανίλια 400gr

Τα Oreo μπισκότα mini βανίλια 400gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα. Απολαύστε την απαλή βανίλια κρέμα, το τραγανό μπισκότο και την απίστευτη γεύση που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αγοράστε τώρα τα Oreo μπισκότα mini βανίλια 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο

VEET ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ 400ML

Η Veet ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ 400ML είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να έχουν λεία επιδερμίδα χωρίς την αναγκαιότητα της ξύρισης. Η εξαιρετική σύνθεσή της διασφαλίζει αποτελέσματα που διαρκούν, ενώ η ειδική αντλία κάνει τη χρήση της ακόμα πιο εύκολη και βολική. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια απαλή και λεία επιδερμίδα χωρίς κόπο και ενοχές.

Τιμή 6,43 €

Iris μαγνήτης για καρφίτσες

Ο μαγνήτης Iris είναι ένας μαγνήτης που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση καρφιτσϋν σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Με τη βοήθεια του μαγνήτη Iris, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε καρφίτσες σε οποιοδήποτε σημείο είναι απαραίτητο.

Ο μαγνήτης Iris είναι πολύ χρήσιμος σε διάφορους τομείς, όπως στον χώρο της ραπτικής, της κατασκευής και της διακόσμησης. Με τη χρήση του μαγνήτη Iris, μπορείτε να διατηρήσετε τις καρφίτσες οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Επιπλέον, ο μαγνήτης Iris είναι κομψός και λειτουργικός, καθιστώντας τον ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ασχολείται με δραστηριότητες που απαιτούν τη χρήση καρφιτσών.
Τιμή 1,30 €