0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Ανθέμια μέλι 450gr

2,39 €
Διαθεσιμότητα: 470 Σε απόθεμα

Το "Ανθέμια μέλι 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Ανθέμια μέλι 900gr

3,96 €
Διαθεσιμότητα: 504 Σε απόθεμα

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Κυψέλη μέλι 454gr

4,19 €
Διαθεσιμότητα: 539 Σε απόθεμα

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Ομοσπονδία μέλι ανθέων σκουίζι 350gr

4,57 €
Διαθεσιμότητα: 467 Σε απόθεμα

Το "Ομοσπονδία μέλι ανθέων σκουίζι 350γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε μια συσκευασία μελιού ανθέων σε σκουίζι από την εταιρεία Ομοσπονδία, με συνολικό βάρος 350 γραμμάρια.

Mama Mia μέλι από άνθη & εσπεριδοειδή 900gr

3,75 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Το μέλι ανθέων της εταιρείας MamaMia έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, μελένιο γήινο άρωμα και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνίσταται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κρυσταλλώνει σε 1 με 2 μήνες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Atlas μέλι mini σε sticks 100x10gr

10,80 €
Διαθεσιμότητα: 117 Σε απόθεμα

Τα sticks με μέλι Atlas μέλι mini έχουν μέγεθος 100x10gr. Αυτό σημαίνει ότι κάθε stick περιέχει 10 γραμμάρια μελιού. Είναι ιδανικά για να τα πάρετε μαζί σας και να τα απολαύσετε ως ενέργειατικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε.

Κυψέλη μέλι μίνι 200x20gr

27,97 €
Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα
Η Κυψέλη μέλι μίνι 200x20gr της εταιρίας Regina είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του πιο φρέσκου μελιού. Κάθε μικρή κυψέλη περιέχει 20gr από το πιο πλούσιο και γλυκό μέλι, το οποίο διατηρεί όλες τις θρεπτικές του ιδιότητες. Αφεθείτε στην απόλαυση και αφήστε τη γεύση του μελιού να σας ταξιδέψει. Αποκτήστε τώρα την Κυψέλη μέλι μίνι 200x20gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!

Μέλι Μάνης ελληνικό προϊόν 920+250gr

9,53 €
Διαθεσιμότητα: 15 Σε απόθεμα
Το ελληνικό Μέλι Μάνης 920 250gr είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη φρέσκια γεύση και την απαλή υφή του, αυτό το μέλι θα σας μεταφέρει στη γραφική Μάνη με κάθε κουταλιά. Απολαύστε τη γλυκιά αυτή απόλαυση και δώστε μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας.

Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg

31,77 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Η μέλι ανθέων 5kg της εταιρίας Χαΐτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική του γεύση και τις θρεπτικές του ιδιότητες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού ανθέων και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας φέρει χαρά και ευεξία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Χαΐτογλου maestro μέλι ανθέων 5kg και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης στο πιάτο σας.

Όλυμπος μέλι ανθέων 850gr

10,31 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Όλυμπος μέλι ανθέων 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση και τα οφέλη του μελιού στο έπακρο. Με αγνές ανθούς και μοναδική γεύση, αυτό το μέλι δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε συνταγές για να προσθέσετε γλυκύτητα και θρεπτική αξία. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Όλυμπου μελιού!

Όλυμπος μέλι ανθέων 180x20gr

76,73 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Όλυμπος μέλι ανθέων 180x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά απόλαυση του μελιού σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση των ανθέων. Με το Όλυμπος μέλι ανθέων, κάθε στιγμή γίνεται μια γιορτή γεύσης και απόλαυσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο γεύμα!

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 900gr

9,50 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού μελιού Φίνο σε ένα γυάλινο βάζο 900gr. Απολαύστε τη φυσική γλυκύτητα και την αυθεντική γεύση του μελιού από την εταιρία Φίνο. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει το μέλι Φίνο.

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 450gr

5,27 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το ελληνικό μέλι της εταιρίας Φίνο είναι πλούσιο σε γεύση και αρώματα, φτιαγμένο με μεράκι και παραδοσιακές μεθόδους. Κάθε κουταλιά αποτελεί μια εκρηκτική γευστική εμπειρία, που θα σας ταξιδέψει στην ελληνική υπαίθρου. Απολαύστε το σε κάθε πρωινό σας ή σε κάθε γλυκό σας γεύμα και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Ελλάδας.

Attiki μέλι ελληνικό κλασικό 1kg

16,97 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού κλασικού μελιού Attiki, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στις αρώματα της ελληνικής φύσης. Απολαύστε το σε κάθε σταγόνα και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του μελιού που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία του Attiki μελιού στον πιο αυθεντικό του ρόλο.

Σίθων μέλι θυμαρίσιο 950gr

21,99 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε την αυθεντική γεύση του Σίθων μελιού θυμαρίσιου 950gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του θυμαριού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας διατροφή με τον πιο νόστιμο τρόπο.

Αμελί μέλι ανθέων 450gr

4,07 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Αμελί μέλι ανθέων 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη γλυκιά γεύση του μελιού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα οφέλη του για την υγεία σας. Με το Αμελί μέλι ανθέων 450gr θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα και γλυκάνετε τις στιγμές σας με φυσικό τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Αμελί!

Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr

21,56 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φυσικό και γευστικό μέλι υψηλής ποιότητας. Με τις ανθότυπες νότες γεύσης και την απαλή υφή του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε συνταγές μαγειρικής για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Αγοράστε τώρα και αφεθείτε στη γοητεία του Αμελί μελιού!

Hai μέλι ανθέων 720gr

6,99 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Hai μέλι ανθέων 720gr της εταιρίας Χαϊτογλου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του αυτού του μελιού και αποκτήστε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε εντελώς ικανοποιημένοι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 450gr

7,74 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Απολαύστε τη φυσική γεύση του μελιού ανθέων με θυμάρι 450gr από την Arion food. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση και την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!

Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr

13,27 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μέλι ανθέων με θυμάρι 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την απαλή γεύση του μελιού και το άρωμα του θυμαριού, θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να το προσθέσετε στο καλάθι σας αμέσως!

Arion food μέλι ανθέων εισαγωγής 560gr

4,16 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μέλι ανθέων εισαγωγής 560gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε το σε ψωμί, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτο, για ένα γευστικό ταξίδι γεύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν από την Arion food!

Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr

10,90 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του θυμαριού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία σας. Αποκτήστε το Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά.

Arion food μέλι θυμαρίσιο 950gr

19,66 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μέλι θυμαρίσιο 950gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση του θυμαριού. Με τη φρεσκάδα και την ποιότητα της Arion food, αυτό το μέλι θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, γιαούρτι ή ακόμα και στον καφέ σας. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του!

Arion food μέλι κωνοφόρων ανθέων 950gr

13,32 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα
Το Arion food μέλι κωνοφόρων ανθέων 950gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα κερδίσει την αγάπη σας. Με γεύση πλούσια και αρωματική, αυτό το μέλι θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν από την Arion food!

Συνεταιρισμός θάσου μέλι πεύκου κωνοφόρων &...

11,09 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Συνεταιρισμού Θάσου μελιού πεύκου κωνοφόρων & ανθέων 950gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει με τη γλυκιά του γεύση και τα αρωματικά ανθοφόρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!

Συνεταιρισμός θάσου ανθόμελο 950gr

11,22 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα
Το ανθόμελο 950gr της εταιρίας Συνεταιρισμός Θάσου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και δροσεροί κάθε μέρα. Με την απαλή του υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση του, το ανθόμελο αυτό είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων από τον Συνεταιρισμό Θάσου!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας