• Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 450gr  - 1
  • Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 450gr  - 1

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 450gr

Το ελληνικό μέλι της εταιρίας Φίνο είναι πλούσιο σε γεύση και αρώματα, φτιαγμένο με μεράκι και παραδοσιακές μεθόδους. Κάθε κουταλιά αποτελεί μια εκρηκτική γευστική εμπειρία, που θα σας ταξιδέψει στην ελληνική υπαίθρου. Απολαύστε το σε κάθε πρωινό σας ή σε κάθε γλυκό σας γεύμα και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Ελλάδας.
20936
320043
5,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr

Το Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του θυμαριού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία σας. Αποκτήστε το Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 10,90 €

Mama Mia μέλι από άνθη & εσπεριδοειδή 900gr

Το μέλι ανθέων της εταιρείας MamaMia έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, μελένιο γήινο άρωμα και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνίσταται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κρυσταλλώνει σε 1 με 2 μήνες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Τιμή 3,75 €

Atlas μέλι mini σε sticks 100x10gr

Τα sticks με μέλι Atlas μέλι mini έχουν μέγεθος 100x10gr. Αυτό σημαίνει ότι κάθε stick περιέχει 10 γραμμάρια μελιού. Είναι ιδανικά για να τα πάρετε μαζί σας και να τα απολαύσετε ως ενέργειατικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε.

Τιμή 10,80 €

Ομοσπονδία μέλι ανθέων σκουίζι 350gr

Το "Ομοσπονδία μέλι ανθέων σκουίζι 350γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε μια συσκευασία μελιού ανθέων σε σκουίζι από την εταιρεία Ομοσπονδία, με συνολικό βάρος 350 γραμμάρια.

Τιμή 4,57 €

Σίθων μέλι θυμαρίσιο 950gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση του Σίθων μελιού θυμαρίσιου 950gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του θυμαριού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας διατροφή με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Τιμή 21,99 €

Κορυφαία προϊόντα

My planet απολυμαντικό καθημερινής χρήσης spray 325ml

Καθώς τα μωρά μεγαλώνουν, αγαπούν την εξερεύνηση και το παιχνίδι. Το PLANET Baby Απολυμαντικό Σπρέι είναι ο γρήγορος και αποδεδειγμένα αποτελεσματικός τρόπος απολύμανσης για την ασφάλεια του μωρού σας, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα και χωρίς να αφήνει χημικά υπολείμματα. Η αντιβακτηριακή του δράση βασίζεται σε μείγμα αλκοολών, που είναι πολύ αποτελεσματικές έναντι επιβλαβών βακτηρίων και ιών, χωρίς να περιέχονται χημικοί παράγοντες όπως quats και chlorine που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την υγεία. Το Baby Planet Every Day Protection περιέχει απολυμαντικούς παράγοντες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρωτόκολλα Απολύμανσης και είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ. •Παιχνίδια, Αλλαξιέρες, Καρεκλάκια, Κούνια, Καρότσι •Λούτρινα, Καναπέδες, Στρώματα, Καθισματάκι Αυτοκινήτου, Port Bebe •Πάγκοι & Επιφάνειες Κοπής, Ψυγείο, Φούρνος Μικροκυμάτων, Νεροχύτης, Τραπέζι Φαγητού •Μπανιέρες, Ντους, Καθίσματα Τουαλέτας, Βρύσες, Γιογιό Με τα baby planet κανένας γονιός πια δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Τιμή 3,38 €

Ματίνα κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Matina σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,90 €

Fairy υγρό πλυντηρίου πιάτων platinum gel λεμόνι 600ml

Το Fairy Platinum Gel υγρό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 600ml είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η συναρπαστική μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ η ισχυρή φόρμουλα του Fairy Platinum Gel θα αφήσει τα πιάτα σας λαμπερά και απαλά στην αφή. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόλαυση των αγαπημένων σας γευμάτων - επιλέξτε το Fairy Platinum Gel για αποτελέσματα που ξ
Τιμή 5,40 €