• Νέο
  • TNS ΚΑΔΟΣ ΠΕΝΤΑΛ 20lit - (32-800-1910)
  • TNS ΚΑΔΟΣ ΠΕΝΤΑΛ 20lit - (32-800-1910)

TNS ΚΑΔΟΣ ΠΕΝΤΑΛ 20lit - (32-800-1910)

51196
5204558464221
9,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm

Η Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική του τεχνολογία microfibra, αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόδοση. Αποκτήστε το Practic ξεσκονοπανο microfibra 40x40cm τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
Τιμή 1,02 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x12x41cm 25τεμ

Μια υπέροχη τσάντα χαρτίνη 25 τεμαχίων, με διαστάσεις 32x12x41 εκατοστά, σε φυσικό καφέ χρώμα και όμορφο στριφτό χερούλι. Η τέλεια επιλογή για να μεταφέρετε τα αγοραστικά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση!

Τιμή 3,70 €

Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι

Η Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, το Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
Τιμή 1,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Palmolive κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml

Το κρεμοσάπουνο χεριών Palmolive Naturals γάλα & αμύγδαλο με σύνθεση χωρίς σαπούνι καθαρίζει απαλά τα χέρια και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ενυδάτωσης του δέρματος.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,54 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt της εταιρίας Soupline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας για τα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει, ενώ ταυτόχρονα το μαλακτικό μανόλια θα φροντίσει για την απαλότητα και την προστασία των υφασμάτων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φροντίδα για τα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Τιμή 4,98 €

Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml

Το Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml της εταιρίας Coral gas είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τους αναπτήρες σας λειτουργικούς και έτοιμους για χρήση. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το αναπλήρωση αέριο θα σας προσφέρει μακροχρόνια απόδοση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τον αναπτήρα σας να μείνει άδειος - αποκτήστε το Coral gas αέριο αναπλήρωσης σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που ?
Τιμή 2,40 €

Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml

Το Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα, ενώ το άρωμα πούδρας θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι. Αποκτήστε το Proderm αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της περιποίησης στο σπίτι σας!
Τιμή 3,89 €