• Νέο
  • Drolio χλωροκαθαριστικό κλασικό 2lt
  • Drolio χλωροκαθαριστικό κλασικό 2lt
  • Drolio χλωροκαθαριστικό κλασικό 2lt
  • Drolio χλωροκαθαριστικό κλασικό 2lt

Drolio χλωροκαθαριστικό κλασικό 2lt

51110
5202576210424
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

London πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο ασημί 20cm 1τεμ

Το ανοξείδωτο πιρούνι φαγητού London 20cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το πιρούνι θα κάνει κάθε γεύμα σας μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,73 €

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €

Ζωγράφος φρουκτόζη 200gr

Ως φυσικό προϊόν, η φρουκτόζη είναι μιάμιση φορά γλυκύτερη από τη ζάχαρη, οπότε καταναλώνεται σε μικρότερη ποσότητα, παρέχοντας μέχρι και 45% λιγότερες θερμίδες. Μπορεί να αντικαταστήσει την ζάχαρη. Κρατάει τα γλυκύσματα φρέσκα για περισσότερο χρόνο.

Τιμή 1,66 €

AIM οδοντόκρεμα fresh & white crystal gel 75ml

Η οδοντόκρεμα AIM Fresh & White Crystal Gel 75ml δίνει λάμψη στα δόντια σας και σας χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί. Με τη μοναδική της σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για τη λάμψη του χαμόγελό σας κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 1,76 €