• Τσαντα χαρτινη 25τεμ 32x12x41cm κραφτ καφε στριφτο χερουλι  - 1
  • Τσαντα χαρτινη 25τεμ 32x12x41cm κραφτ καφε στριφτο χερουλι  - 1

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x12x41cm 25τεμ

Μια υπέροχη τσάντα χαρτίνη 25 τεμαχίων, με διαστάσεις 32x12x41 εκατοστά, σε φυσικό καφέ χρώμα και όμορφο στριφτό χερούλι. Η τέλεια επιλογή για να μεταφέρετε τα αγοραστικά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση!

31912
5213009899232
3,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΛΥΝΤΗΡΕΞ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΣΚΟΝΗ 950gr - (1+1 ΔΩΡΟ)

Αυτό το πλυντήριο αποσκληρυντικό ρούχων σκόνης 950gr θα κάνει τα ρούχα σας πιο μαλακά και απαλά από ποτέ. Η ισχυρή του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τις αλάτια και τις ασβεστικές ενώσεις από τα ρούχα σας, κρατώντας τα όμορφα και φρέσκα. Μην αφήνετε τις ατέλειες των σκληρών νερών να καταστρέψουν τα αγαπημένα σας ρούχα. Αποκτήστε το πλυντήριο αποσκληρυντικό ρούχων σκόνης τώρα και απολαύστε μαλακά και φρέσκα ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε
Τιμή 5,35 €

Ξυλινο πιρουνακι διαινα 8,5cm 1000τεμ

Το ξύλινο πιρούνακι διαίνα 8,5cm 1000 τεμάχια είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα σας!
Τιμή 5,24 €

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/6 GNPPL-16

Αυτό το καπάκι PP διαφανές GN1/6 θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τη διαφανή εμφάνιση, θα μπορείτε να βλέπετε εύκολα τα περιεχόμενα του κάθε δοχείου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που παρέχει!
Τιμή 1,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Βηθλεέμ μοσχολίβανο κασετίνα

Το λιβάνι χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Τιμή 0,60 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 380ml

Το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ 380ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ποτό. Με το διαφανές σχεδιασμό του, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το ποτό σας με στυλ και άνεση. Η υψηλή ποιότητα και αντοχή του πλαστικού το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 0,80 €

O.B. ταμπόν original normal 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,77 €

Maestri σύρμα Νο64 10τεμ

Το Maestri σύρμα Νο64 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά, προμηθευτείτε το Maestri σύρμα Νο64 10τεμ σήμερα και απολαύστε τα απίστευτα αποτελέσματα!

Τιμή 5,36 €

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,61 €