• ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE BARS (5x28gr.) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΦΡΟΥΤΑ)
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE BARS (5x28gr.) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΦΡΟΥΤΑ)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE BARS (5x28gr.) - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΦΡΟΥΤΑ)

49167
5201004066473
3,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

REXONA SPRAY 150ml - (ALOE VERA) (FRESH)

Το REXONA SPRAY 150ml με άρωμα Aloe Vera (FRESH) είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεσαι φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ το δροσερό άρωμα της Aloe Vera θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το REXONA SPRAY 150ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας σε κάθε σας κίνηση.
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Hansaplast αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ

Τα επιθέματα Hansaplast Universal είναι κατάλληλα για την κάλυψη και προστασία κάθε είδους μικρής πληγής. Απωθούν το νερό και τη βρωμιά, το υλικό είναι αεροδιαπερατό και αδιάβροχο, η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή και την προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, η δυνατή επικόλληση εξασφαλίζει πως το επίθεμα θα παραμείνει στη θέση του.

Τα επιθέματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν γύρω από την πληγή

Χωρίς Λάτεξ.

Τιμή 1,72 €

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό διάφανο με καπάκι 5lt της εταιρίας Tns είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 5lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με ασφάλεια και ευκολία. Το διάφανο πλαστικό σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο, ενώ το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το Tns φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την απόλυτη λειτουργ
Τιμή 3,05 €

Nava acer προστατευτικό τηγανίσματος ανοξείδωτο 28cm

Το Nava acer προστατευτικό τηγανίσματος ανοξείδωτο 28cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σεφ που θέλει να δημιουργήσει νόστιμα γεύματα με άνεση και στυλ. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι σίγουρο ότι θα αντέξει στο χρόνο και θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα τηγανίσματος στην αγορά!
Τιμή 2,84 €

Althaea μάσκα μαλλιών με αργανέλαιο 500ml

Μάσκα για επανόρθωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 2,19 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού