• Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι  - 1
  • Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι  - 1

Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι

Η Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, το Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
33524
5202707004465
1,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis σάλτσα ζυμαρικών με μανιταρια Porcini 360gr

Η Piltsis σάλτσα ζυμαρικών με μανιτάρια Porcini 360gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τα γεύματά σας. Η συνδυασμένη γεύση των μανιταριών Porcini με τη σάλτσα ζυμαρικών θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το μοναδικό αυτό γευστικό ταξίδι με την Piltsis σάλτσα ζυμαρικών και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced invisible dry 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml invisible dry είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη προστασία ενάντια στην εφίδρωση και την κακοσμία. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μια αόρατη στρώση που διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να αφήνει ίχνη στα ρούχα. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αυτοπεποίθηση που σας προσφέρει το Dove deo spray advanced 150ml invisible dry και νιώστε σίγουροι όλη μέρα.
Τιμή 2,85 €

Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml

Το Τοπ ξύδι από λευκό κρασί 2x350ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με τη λεπτή γεύση του λευκού κρασιού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ακόμα και σε κοκτέιλ για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το Τοπ ξύδι τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,67 €

Athena κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 6τεμ 10-604

Το κουταλάκι γλυκού Athena ανοξείδωτο 6τεμ 10-604 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή του γεύματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το κουταλάκι δεν μόνο χαρίζει λάμψη και κομψότητα στο τραπέζι, αλλά είναι επίσης ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήσετε να λείπει από τη συλλογή σας!
Τιμή 3,98 €

Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 6x30gr

Η Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 6x30gr είναι ο ιδανικός συνοδός σε κάθε σας στιγμή. Απολαύστε την πλούσια γεύση της μιράντας με τη μειωμένη ποσότητα ζάχαρης, προσφέροντας ένα υγιεινό και νόστιμο επιδόρπιο. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 1,97 €