• Νέο
  • Πακέτο
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate spring fresh 3x38τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate spring fresh 3x38τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate spring fresh 3x38τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate spring fresh 3x38τεμ

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate spring fresh 3x38τεμ

Αποκτήστε φρεσκάδα και αίσθηση άνοιξης στο σπίτι σας με τις καψούλες Skip 38τεμ trio 802gr, σε άρωμα spring fresh. Ανανεώστε τα ρούχα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αγοράστε τώρα και απολαύστε πλύσεις που ξεχωρίζουν!
50830
1872018137889
33,00 €

Αντί για 33,76 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γαυρος σε σαλτσα ντοματας 240gr,

Γαυρος σε σαλτσα ντοματας 240gr, η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του γαύρου συνδυασμένη με την αρωματική σάλτσα ντομάτας, για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας καταπλήξει!
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Sweet home αρωματικό χώρου με sticks φρεσκάδα ωκεανού 100ml

Αρωματικό χώρου με sticks της εταιρείας Sweet Home Collection, τα οποία απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και το απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα αρμονικά και φυσικά, προσφέροντας σας μία υπέροχη μυρωδιά, αλλά παράλληλα χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης. Ανάλογα με την ένταση του αρώματος που θέλετε να απελευθερώσετε στον χώρο, μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό των sticks.

Όγκος: 100ml

Άρωμα: Φρεσκάδα Ωκαεανού

Τιμή 3,53 €

Παπουτσάνης φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο πράσινο 250gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται, το παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,03 €

Γρεβενιώτικο αλεύρι 5kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 5,07 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €

Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου

Ο Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει την εμπειρία πλυντηρίου σας ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άψογη λειτουργία του πλυντηρίου σας - επενδύστε στον Tns βάση σταθεροποιητή πλυντηρίου σήμερα και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά
Τιμή 2,32 €