• Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate spring fresh 38τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate spring fresh 38τεμ

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate spring fresh 38τεμ

Αποκτήστε φρεσκάδα και αίσθηση άνοιξης στο σπίτι σας με τις καψούλες Skip 38τεμ trio 802gr, σε άρωμα spring fresh. Ανανεώστε τα ρούχα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αγοράστε τώρα και απολαύστε πλύσεις που ξεχωρίζουν!
33929
8720181378898
11,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT)

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) είναι οι τέλειες πατάτες που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τραγανή τους υφή και τη γεύση που σας κερδίζει από την πρώτη μπουκιά, αυτές οι πατάτες θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με φίλους σας σε κάθε ευκαιρία. Αγοράστε τώρα τις RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,68 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ισιο ντυμενο 22cm jumbo μαυρο 500τεμ

Ανανεωτικό και πρακτικό καλαμάκι μήκους 22cm, σε μαύρο χρώμα, ιδανικό για κάθε περίσταση. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σας ποτό. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 500 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ποτού χωρίς την ανάγκη για ανανεώσεις. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την προσωπικότητά σας σε κάθε περίσταση!
Τιμή 3,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός με ροδάκινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,14 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια γεύση Ιταλίας στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις και τα αρώματα της Γένοβας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, σε σάντουιτς ή ακόμη και σαν dip για τα λαχανικά σας. Αφήστε τη γεύση της Barilla να σας εντυπωσιάσει και να σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,67 €

Ματίνα σουσάμι 150gr

Σουσάμι της εταιρείας Matina, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,40 €

Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο 10x120gr

Το Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο με βάρος 120gr ανά τεμάχιο και διαστάσεις 10x10 εκατοστά είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο. Το 4φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αντοχή σε σχέση με τα κανονικά 2φυλλα χαρτιά υγείας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απαλότητα και άνεση στο δέρμα. Επίσης, το μέγεθος του είναι βολικό για χρήση σε όλες τις συνθήκες.
Τιμή 3,75 €