• TNS ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (8τεμ.) - (ΛΕΥΚΑ) (07-600-0162)
  • TNS ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (8τεμ.) - (ΛΕΥΚΑ) (07-600-0162)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (8τεμ.) - (ΛΕΥΚΑ) (07-600-0162)

50239
5204558469004
0,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατελα οβαλ coupe 30cm λευκη 06-260

Η πιατέλα οβάλ coupe 30cm σε λευκό χρώμα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την τραπεζαρία σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η πιατέλα θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Ιδανική για καθημερινή χρήση ή για ξεχωριστές περιστάσεις, αυτή η πιατέλα θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψό?
Τιμή 12,27 €

Καπακι πομπε 100τεμ flat για χαρτινο 14-16oz 90mm

Το καπάκι πομπέ 100 τεμ flat για χαρτίνο 14-16oz 90mm είναι ιδανικό για την κάλυψη των ποτηριών σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία χρήσης του και την απόλυτη προστασία που προσφέρει στα ποτά σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τα ποτά σας!
Τιμή 1,44 €

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΜΑΥΡΗ - (30x20x1cm)

Η πλάκα κοπής PROPLAST είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τις διαστάσεις 30x20x1cm και το μαύρο χρώμα της, προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,22 €

ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝH ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (100τεμ.)

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για το φαγητό σας με τα Πλαστικά Διαφανή Πιρούνια Επαναχρησιμοποιούμενα! Με την ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας διευκολύνουν στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα χυμός ροδάκινο 1lt

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την εξωτική γεύση του ροδάκινου με τον ρέα χυμό ροδάκινο 1lt. Μια απόλαυση γεμάτη βιταμίνες και αρώματα που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των φρούτων. Απολαύστε τον όπως είναι ή προσθέστε τον σε κοκτέιλς και smoothies για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τον ρέα χυμό ροδάκινο 1lt τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της φρεσκάδας!
Τιμή 1,11 €

Lipton ice tea πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη 1,5lt

Αναζωογονητικό πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη από την Lipton, σε μεγάλη συσκευασία 1,5lt. Απολαύστε τη δροσιά του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του λεμονιού, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Το τέλειο ρόφημα για να αναζωογονηθείτε και να απολαύσετε μια ελαφριά αίσθηση γλυκύτητας, χωρίς επιπλέον θερμίδες. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,50 €

Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr

Το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη πιπεριού, το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο θα προσθέσει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,20 €