• Νέο
  • Tergo υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt
  • Tergo υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

Tergo υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

51122
5202399414955
3,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μακο φακες χονδρες 500gr,

Οι μακό φακές χονδρές 500gr της εταιρίας Mako είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε θρεπτική αξία στη διατροφή σας. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση τους, αυτές οι φακές θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε σούπες, σαλάτες ή ως κύριο πιάτο για μια θρεπτική και νόστιμη εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε τις μακό φακές χονδρές 500gr της Mako τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να τις λατρέψετε.
Τιμή 1,42 €

Κυκλωψ καδος αιωρουμενος 10 lt

Ο Κυκλωψ κάδος αιωρούμενος 10lt είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των απορριμμάτων σας με άνεση και στυλ. Με την πρωτοποριακή του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο Κυκλωψ κάδος αιωρούμενος 10lt δεν αποτελεί μόνο ένα απλό αξεσουάρ, αλλά ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σας. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 4,26 €

Σημα αυτοκολλητο wc 4τεμ συμβολα

Τα αυτοκόλλητα WC συμβόλων της εταιρίας ΣΗΜΑ είναι ο απαραίτητος συνοδός για κάθε τουαλέτα. Με μοναδικά και εντυπωσιακά σχέδια, θα δώσουν μια μοναδική νότα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τα προϊόντα μας και κάντε την επίσκεψή σας στην τουαλέτα μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και πρωτοτυπία.
Τιμή 1,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla ζυμαρικά linguine No13 500gr

Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακαρόνια Barilla Linguine La Collezione συνδυάζοντας τα με λίγο ελαιολαδο ή βουτυρο, με θαλασσινά, όπως τονο ή γαρίδες και λευκή σαλτσα.

Τιμή 1,24 €
SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ OVAL ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (40τεμ+25% ΔΩΡΟ)
Περιορισμένη προσφορά!

SEPTONA ΔΙΣΚΟΙ OVAL ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ - (40τεμ+25% ΔΩΡΟ)

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ της Septona είναι ο ιδανικός τρόπος για να απομακρύνετε αποτελεσματικά το μακιγιάζ σας με ευκολία και άνεση. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφήνουν το δέρμα σας απαλό και καθαρό, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Αποκτήστε τώρα τα δίσκους ντεμακιγιάζ της Septona και απολαύστε την εμπειρία ενός αποτελεσματικού και απολαυστικού καθαρισμού προσώπου.
Κανονική τιμή 1,82 € Τιμή 1,76 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Μυρτώ άχνη ζάχαρη 400gr

Η λευκή ζάχαρη της εταιρείας Μυρτώ σε σκόνη, είναι το γλυκό προϊόν που προκύπτει μετά από επεξεργασία, προκειμένου να αφαιρεθεί εντελώς η μελάσα και να μείνουν μόνο οι λευκοί καθαροί κρύσταλλοι. Ένα κουταλάκι του γλυκού (5 γραμμάρια) αποδίδει 16 θερμίδες.

Τιμή 0,87 €

Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών διαφανές 4lt

Το Spark υγρό καθαριστικό spray τζαμιών είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και την λάμψη των τζαμιών. Έχει διαφανή σύνθεση και προσφέρει αποτελεσματική αφαίρεση των ρύπων και των λεκέδων από τα τζάμια. Η συσκευασία του είναι 4lt, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια καθαρισμο

Τιμή 4,51 €

Αλμωπία κομπόστα ροδάκινο καθαρισμένο στο χέρι 700gr

Το Almopia κομπόστα ροδάκινο καθαρισμένο στο χέρι 700gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε το σε σαλάτες, γλυκά ή ακόμα και μόνο του ως ενδιάμεσο σνακ. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδική γευστική εμπειρία που προσφέρει το Almopia κομπόστα ροδάκινο!
Τιμή 3,53 €