• Sweet home αρωματικό χώρου με sticks φρεσκάδα ωκεανού 100ml Sweet Home - 1
  • Sweet home αρωματικό χώρου με sticks φρεσκάδα ωκεανού 100ml Sweet Home - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSweet Home

Sweet home αρωματικό χώρου με sticks φρεσκάδα ωκεανού 100ml

Αρωματικό χώρου με sticks της εταιρείας Sweet Home Collection, τα οποία απορροφούν σταδιακά το άρωμα από το μπουκάλι και το απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα αρμονικά και φυσικά, προσφέροντας σας μία υπέροχη μυρωδιά, αλλά παράλληλα χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης. Ανάλογα με την ένταση του αρώματος που θέλετε να απελευθερώσετε στον χώρο, μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό των sticks.

Όγκος: 100ml

Άρωμα: Φρεσκάδα Ωκαεανού

21088
8034055535400
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου spring flowers 250ml

Το ανταλλακτικό αρωματικό χώρου Spring Flowers 250ml της εταιρίας Scents θα μεταμορφώσει τον χώρο σας σε έναν κήπο γεμάτο άνθη και φρεσκάδα. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά των ανοιξιάτικων λουλουδιών θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικό και φιλόξενο. Μην αφήνετε τον χώρο σας να μένει χωρίς αρώματα, αποκτήστε το Scents Spring Flowers τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 1,76 €

Granforte relevi block λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml

Η λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml της εταιρίας Granforte είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και αισθησιασμό. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να σας περιποιηθεί και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης στο χώρο σας. Με το Granforte relevi block λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml, κάθε στιγμή στο μπάνιο σας θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστοί.
Τιμή 0,38 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου white flowers 19ml

Ανανεωτικό ανταλλακτικό Air Wick 19ml με αρώματα freesia & jasmine/white flowers, για μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο χώρο σας. Αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,00 €

Felce azzurra αποσμητικό χώρου κλασικό 250ml

Αποκτήστε άμεσα το απόλυτο αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας με το Felce Azzurra αποσμητικό χώρου κλασικό 250ml. Αφήστε το αγαπημένο αρωματικό της φύσης να διαχέεται σε κάθε γωνιά του χώρου σας και να σας συνοδεύει με τη μοναδική του μυρωδιά. Απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και αγοράστε το Felce Azzurra αποσμητικό χώρου τώρα!
Τιμή 2,64 €

Omay αποσμητικό χώρου soft 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπουτάρη μοσχοφίλερο 187ml

Το Μπουτάρης Μοσχοφίλερο σε συσκευασία 187ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα εκλεπτυσμένο και ευχάριστο λευκό κρασί σε μικρή ποσότητα. Προέρχεται από τον κορυφαίο οίκο Μπουτάρη και κατασκευάζεται από την εξαιρετική ποικιλία Moschofilero, γνωστή για τα φρουτώδη και αρωματικά χαρακτηριστικά της.

Τιμή 2,52 €

Εδέσσης χαλβάς με κακάο 400gr

Ο χαλβάς Εδέσσης με κακάο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται με σταφίδα, καρύδια, μέλι και κακάο. Έχει μια πλούσια γεύση και αποτελεί ιδανική επιλογή για γλυκιές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το βάρος του προϊόντος είναι 400γρ. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με ελληνικά προϊόντα ή να το παραγγείλετε online.

Τιμή 2,23 €

Αεροστόπ πόρτας 12x87cm

Το αεροστόπ βέργα είναι κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες δαπέδων, όπως παρκέ και ξύλινα δάπεδα. Μπορείτε να σφραγίσετε το διάκενο μεταξύ πόρτας και δαπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. Αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα, ενώ παράλληλα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 1,32 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό καπάκι για εύκολη χρήση, αυτά τα μωρομάντηλα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,96 €